Spring menu over

Praktikant søges til Recruitment Vest hos Adecco i Aarhus

  • Job reference 137970

Del denne side på

Leder du efter en praktikplads, hvor du kan prøve kræfter med dine kompetencer fra studiet og samtidigt har muligheden for at blive klogere på dig selv og din karrieremæssige fremtid? Så behøver du ikke lede længere.

Vi søger nemlig en praktikant til efteråret 2023, som kan bidrage med gode ideer og en skarp pen til at fortælle om vores hverdag – både succeser og udfordringer i forbindelse med vores arbejde. Som praktikant bliver du nemlig en del af vores stærke og dedikerede rekrutteringsteam, der har en vision om at være verdens fedeste rekrutteringsteam at være en del af.

I hjertet af Aarhus

Du finder os centralt beliggende på Søren Frichs Vej i lækre lokaler, hvor vi har en veludstyret og behagelig plads klar til dig. Kaffen er sat over, og der er masser af tage fat i. Hos Adecco har vi nemlig travlt, og i en hverdag hvor ikke to dage er ens, får du et helt hold af nye kollegaer, som står klar til at inddrage og give dig et dybere indblik i vores verden.

På baggrund af netop det ønsker vi din hjælp til:

  • Tekstforfatning og udarbejdelse af kreativt content til opslag på LinkedIn
  • Udarbejdelse af præsentationer
  • Optimering af layouts, dokumenter mv.
  • Undersøgelse af markedet og leads

En lærerig praktikplads med muligheder

Som praktikant kan vi tilbyde dig et spændende og udviklende forløb i en international og markedsledende koncern, hvor du får indsigt i arbejdsmarkedet og de mange aspekter i arbejdet med rekruttering. Du bliver dermed klogere på dig selv og dine fremtidige ønsker til et job. Vi prioriterer, at du både har tid til fordybelse, sjov og ikke mindst at du selv kan bidrage med gode ideer og inputs.

Hvad skal jeg kunne som praktikant?

Det vigtigste for os er, at du er nysgerrig og sprængfyldt med energi og engagement. Vi forestiller os, at du er i gang med en kandidatuddannelse indenfor kommunikation eller lignede, som du kan bringe i spil i din praktiktid. Det er en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med tekstforfatning og branding på de sociale medier.

Du beskriver dig selv som analytisk og initiativrig, og du rummer en god portion gåpåmod og vedholdenhed. Du er positiv og glad, og du bidrager gerne til den gode stemning på vores hyggelige kontor, hvor humor er en vigtig del af vores hverdag. Desuden har du et stort fokus på at levere kvalitet til aftalt tid, og du synes, at det er værd at gøre sig umage.

Vi forestiller os, at du kan arbejde 4-5 dage om ugen svarende til 30-37 timer. Til gengæld kvitterer vi med godt humør, lækker frokost, fredags-morgenmad, fleksible rammer og ikke mindst en masse gode historier om løst og fast.

Hvad gør jeg nu?

Send din ansøgning og CV til os. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Jacob Eichner på tlf.: 28 51 96 66.

Opstart aftales nærmere.

Mere information

Vælg brugerprofil