Praktikant til rekruttering og HR i foråret 2020

  • Job reference
    4178862370


Adecco A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for HR-ydelser og vi beskæftiger os med fleksible vikarløsninger, rekruttering til faste stillinger samt HR-outsourcing.

Vi søger en praktikant i foråret 2020 til en af vores driftsafdelinger på Frederiksberg. Vi er en afdeling, der er specialiseret indenfor flere områder. Bl.a. leverer vi vikarer til industrien samt pharma-området. Derudover har vi et fokus på opgaver inden for outsourcing & payrolling til et bredt udsnit af  internationale kunder. 

Dine ansvarsområder
Adecco A/S tilbyder et spændende og udviklende forløb i en international markedsledende koncern, hvor du vil få oplæring i alle aspekter af arbejdet. Som praktikant i afdelingen vil dit arbejdsområde primært være centreret omkring den daglige servicering af vore kunder, kandidater og vikarer i en tæt og nærværende dialog, hvor den personlige kontakt stiller store krav til menneskeforståelse og indlevelse i andre menneskers dagligdag. Du får indsigt i rekruttering af vikarer fra A-Z herunder bl.a. annoncering, screening og afholdelse af jobsamtaler. Du kommer også til at deltage i kundemøder, ordrebehandling og den daglige håndtering af diverse spørgsmål fra vikarer og ansøgere. Derudover er der en række administrative ad hoc opgaver. 

Uddannelsesniveau
{Education}

Hvad forventer vi af dig

Som person er du selvstændig, proaktiv, nysgerrig, udadvendt og har en god indlevelsesevne/empati. Du er struktureret og kan jonglere med mange bolde i luften på én gang, men er også god til at gribe dem.

Vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet med kundekontakt og derfor kan kommunikere med kunder og kandidater på deres niveau. Du har derudover let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og kan dansk og engelsk på et højt niveau.

Periode og arbejdstid
Vi søger en praktikant der kan starte omkring 1. april 2020. Vi forventer at du kan arbejde 4-5 dage pr uge, svarende til 30-37 timer pr uge. 

Sprog
{Language}

Ansøgning og spørgsmål

Send en kort, motiveret ansøgning vedhæftet via linket her på siden. Har du spørgsmål kan du kontakte Area Manager Carsten Helm-Erichsen på tlf. 3838 7005

Ansøgningsfrist er den 1. februar

Vi glæder os til at høre fra dig.


Læs mere om Adecco A/S på vores hjemmeside www.adecco.dk

Andre oplysninger
{TravelAmount}

About Adecco DK

Contact info
Carsten Helm-Erichsen