Spring menu over

Praktikanter forår 2022 - Aalborg

  • Job reference 4438326353

Del denne side på

Er I Adeccos nye praktikanter?
 
Adecco er en af Danmarks førende virksomheder indenfor HR-ydelser, og vi beskæftiger os med fleksible vikarløsninger, rekrutteringer, Onsite-løsninger samt HR-outsourcing.

Vi søger to nye praktikanter med opstart medio januar 2022, til vores kontor i Aalborg. Praktikpladserne er i vores Staffing/Recruitment samt i vores OnSite-forretning. Arbejdet vil primært bestå i at matche kandidater med vores kunder og samarbejdspartnere – enten til vikariater eller faste stillinger. Vi servicerer et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.
 
Dine ansvarsområder:
Adecco A/S tilbyder et spændende og udviklende forløb i en international, markedsledende koncern, hvor du vil få indsigt i mange aspekter af HR-branchen. Af primære opgaver kan nævnes search af kandidater, jobinterviews, rekruttering og kundekontakt. Som praktikant vil dit primære arbejdsområde være centreret omkring den daglige kontakt til kandidater og direkte opgaveløsning af det rette match til vores kunder. Du skal derfor forvente, at tæt dialog med kandidater og kunder er en naturlig del af hverdagen.
 
Hvad forventer vi af dig?
Som person er du selvstændig, proaktiv, udadvendt og nysgerrig på ny viden.
Du arbejder struktureret og kan jonglere mange bolde i luften på én gang, og trives samtidigt med at påtage dig ansvar.
Du har derudover let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer, og har gode dansk- og engelskkundskaber såvel skriftligt som mundtligt.
 
Periode og arbejdstid:
Vi søger to praktikanter, der kan starte medio januar 2022 til praktikforløb á 3-6 måneders varighed. Vi forventer at du kan arbejde 4-5 dage om ugen, svarende til 30-37 timer.
 
Ansøgning og spørgsmål:
Send ansøgning via ”ansøg-funktionen” på denne side.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Sales & Bid Director Jørgen Fuglsang Gjedsted på tlf. 3838 7776 eller mail: Jorgen.gjedsted@Adecco.dk.
Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs meget mere om Adecco A/S på vores hjemmeside www.Adecco.dk

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Jørgen Fuglsang Gjedsted
Sales & Bid Director
38387776
Jorgen.gjedsted@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil