Spring menu over

Privatrådgiver søges til Sparekassen Sjælland-Fyn Dragør

  • Job reference 107492

Del denne side på

Vil du være en del af en afdeling, hvor trivsel og sammenhold er i højsæde? Og motiveres du af, at der ikke er langt fra ide til handling? Så er du måske den privatrådgiver, vi leder efter til Sparekassen Sjælland-Fyn til afdelingen Dragør.

Få en fleksibel arbejdsplads med høj medarbejdertilfredshed

Som privatrådgiver hos Sparekassen Sjælland-Fyn Dragør bliver du en del af et hus, der rummer en stærk lokal privatafdeling bestående af otte kompetente medarbejdere. Du får et spændende job med gode karrieremuligheder, hvor du kan udvikle dine kvalifikationer i et godt socialt arbejdsmiljø med fokus på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Desuden vil du opleve Sparekassen Sjælland-Fyn som et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje.

Du får en hverdag med:

  • Egen kundeportefølje, som du har mulighed for at videreudvikle
  • Et tæt samarbejde med kollegaerne i andre afdelinger såsom erhvervsafdelingen og Private Banking
  • En stor grad af frihed, fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde
  • Fagområder som favner hele paletten; fra boligkøb, investeringer til pension
  • Et lokalområde med spændende kunder og forretningsrelationer

Vi leder efter dig, der har en bankfaglig uddannelse og erfaring som privatrådgiver. Du er serviceminded, løsningsorienteret og du evner at give den gode kundeoplevelse. Dine kollegaer beskriver dig som en loyal og trofast teamplayer, som bidrager aktivt til holdånden. Derudover trives du med at være tæt på dine kunder, som primært består af familier bosiddende på Amager.

Kollegaerne i filialen udtaler:

  • Vi er en del af en succes og har det samtidigt sjovt i hverdagen
  • Vi har gode udviklingsmuligheder i huset, hvor mange kompetencer er samlet
  • Der er et højt aktivitetsniveau med en uformel og humoristisk tone

Lyder det som noget for dig?

Så modtager vi gerne dit motiverede CV hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Jacob Eichner på tlf.: 28 51 96 66.

Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Det lokale, samfundsansvarlige alternativ

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S driver et bredt filialnet på Sjælland og Fyn og beskæftiger over 550 medarbejdere. Vores vision er at være det markedsledende lokale og digitale alternativ til de landsdækkende banker. Vi går ikke på kompromis med en sund, solid og stabil drift og en markedskonform indtjening, der er sammenlignelig med andre pengeinstitutter i vores størrelse. Vi er dog overbeviste om, at der er behov for et stærkt lokalt og regionalt pengeinstitut med en forretningsmodel, der er kendetegnet ved mere end det, der kan sættes to streger under i et regneark. Derfor sætter vi samfundsansvar og kundernes økonomiske tryghed højere end den sidste indtjeningskrone.

Mere information

Vælg brugerprofil