Spring menu over

Privatrådgiver søges til Sparekassen Sjælland-Fyn Faxe

  • Job reference 107834

Del denne side på

Vil du være en del af en afdeling, hvor trivsel og sammenhold er i højsæde? Og motiveres du af, at der ikke er langt fra ide til handling? Så er du måske den privatrådgiver, vi leder efter til Sparekassen Sjælland-Fyn til afdelingen Faxe.

Få en fleksibel arbejdsplads med høj medarbejdertilfredshed

Som privatrådgiver hos Sparekassen Sjælland-Fyn Faxe bliver du en del af et hus, der rummer en stærk lokal privatafdeling bestående af fire kompetente medarbejdere. Med dig på holdet er i en håndfuld dygtige medarbejdere, som alle tager stort ejerskab på den lokale afdeling. Du får et spændende job i et pengeinstitut, hvor ejerskab og inputs til udvikling vægtes højt, i et godt socialt arbejdsmiljø med fokus på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Desuden vil du opleve Sparekassen Sjælland-Fyn som et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje.

Du får en hverdag med:

  • Egen kundeportefølje, som du har mulighed for at videreudvikle
  • Et tæt samarbejde med kollegaerne i andre afdelinger såsom erhvervsafdelingen og Private Banking
  • En stor grad af frihed, fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde
  • Fagområder som favner hele paletten; fra boligkøb, investeringer til pension
  • Et lokalområde hvor banken har en vigtig position i samfundet

Vi leder efter dig, der har en bankfaglig uddannelse og erfaring som privatrådgiver. Du er serviceminded, løsningsorienteret og du evner at give den gode kundeoplevelse. Dine kollegaer beskriver dig som en loyal og trofast teamplayer, som bidrager aktivt til holdånden. Derudover trives du med at være tæt på dine kunder og arbejde på de gode relationer med dem.

Kollegaerne i filialen udtaler:

  • Vi er en del af en succes og har det samtidigt sjovt i hverdagen
  • Der er et højt aktivitetsniveau med en uformel og humoristisk tone
  • Vi gør en forskel for vores kunder

Lyder det som noget for dig?

Så modtager vi gerne dit motiverede CV hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Jacob Eichner på tlf.: 28 51 96 66.

Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Det lokale, samfundsansvarlige alternativ

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S driver et bredt filialnet på Sjælland og Fyn og beskæftiger over 550 medarbejdere. Vores vision er at være det markedsledende lokale og digitale alternativ til de landsdækkende banker. Vi går ikke på kompromis med en sund, solid og stabil drift og en markedskonform indtjening, der er sammenlignelig med andre pengeinstitutter i vores størrelse. Vi er dog overbeviste om, at der er behov for et stærkt lokalt og regionalt pengeinstitut med en forretningsmodel, der er kendetegnet ved mere end det, der kan sættes to streger under i et regneark. Derfor sætter vi samfundsansvar og kundernes økonomiske tryghed højere end den sidste indtjeningskrone.

Mere information

Vælg brugerprofil