Program Manager

  • Job reference
    4333201301

Har du minimum 2 års erfaring indenfor software og IT branchen?  Er du erfaren indenfor projektledelse og drømmer du om at blive en del af en stor international tech-virksomhed, beliggende nord for København? Så er det måske dig vi søger til stillingen som Program Manager. 

 

Som Program Manager vil du have fokus på strategiske kunder og partnere. Her bliver især opretholdelse af relationer samt generel organisering i samarbejde med de gældende parter de bærende arbejdsopgaver. Derudover bliver det dit ansvar, at udvikle processer, der kan måle succesen af eksisterende kundeprogrammer. {Resbonsibillity}

En typisk dag i rollen indebærer

  • Opfølgning på key stakeholders, både interne og eksterne.
  • Indsamle partner- og kundefeedback.
  • Sammenfatte og viderekommunikere partner-tilbud, samt sørge for at disse bliver publiceret.
  • Indgå i udarbejdelsen af kommunikationsstrategi for et specifikt segment.
  • Benytte forskellige kommunikationsveje, og sikre at budskabet når ud til de rette modtagere.
  • Opdatere KPI dashboard og dermed spore fremskridtene på de igangværende projekter.

Du vil indgå i et team, der er passionerede omkring sine partnere og kunders succes, samt hvordan man bedst muligt kan skabe grobund for succes på den lange bane i IT-verden.

Uddannelsesniveau
{Education}

Hvem er du?

Udover at have den relevante erfaring indenfor software, IT og projektledelse, forventes det at du har gode kommunikative evner, både verbalt, på skrift og socialt. Du skal være en teamplayer, der trives med og forstår, at arbejde på tværs af forskellige afdelinger. Sidst men ikke mindst forventes det, at du har flair for at lære nye teknologier og fremgangsmåder samt tilpasser dig forandringer hurtigt.

Sprog
{Language}

Ansættelse
Du vil blive ansat igennem Adecco, men din daglige gang bliver hos vores samarbejdspartner. Ansættelsen er tidsbegrænset og forventes at gå til og med 30. juni 2022.
 
Lyder ovenstående interessant og har du lyst til at arbejde med kommunikation, stakeholder management og projektledelse i IT-verden? Så skynd dig at sende din ansøgning og CV på engelsk. Vi indkalder til samtaler løbende.
 
Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Staffing Consultant Lotus Mølgaard på tlf. 3838 1124 eller mail lotus.moelgaard@adecco.dk.  

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Lotus Mølgaard