Projekt Studerende

 • Job reference
  3818384828

Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Med primær base på Adeccos kontor på Frederiksberg søger vi to kvikke praktikanter eller studerende, der står overfor at skrive en større opgave (bachelor, kandidat eller lignende). I bliver en del af vores IT og proces optimeringsafdeling og kommer til at indgå i et miljø med høj aktivitet og en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Der er tale om en afgrænset periode fra august 2018 til december 2018. Udover basen på Frederiksberg skal der påregnes periodiske besøg på Adeccos kontor i Århus. Reference til Head of IT.

Vi tilbyder
Jeres arbejdsopgaver vil være centreret omkring, at I skal have lyst til at gennemgå processen fra A-Å, snakke med vores medarbejdere og få alle vaner, dårligdomme og idéer samlet op. Dernæst skal I dokumentere processen som et Value Stream Map. Den personlige kontakt stiller store krav til menneskeforståelse og indlevelse i andre menneskers dagligdag. Det er derfor afgørende, at I er udadvendte og empatiske af natur. I vil få stor indsigt i vores Business og IT processer og selv stå for arbejdsopgaver som fx:

 • Booke og koordinere workshops med relevante stakeholdere og facilitere møder
 • Dokumentere og synliggøre Value Stream Map med tilhørende analyser af optimerings potentiale og konkrete forbedringer
 • Initiere en Lean kulturrejse hos Adecco ved f.eks. Continous Improvement eller KPI tavler
 • Løbende afrapportering til styregruppen

  Hvad forventer vi
  Jeres evne til at tale med folk på alle niveauer og indenfor alle faggrupper er altafgørende for os. Dernæst er det vigtigt, at I er åbne, positive og nysgerrige.


  Endeligt forventer vi:
 • At I har kendskab til Lean, procesoptimering, samt at I har IT flair
 • At I er strukturerede, metodiske og ikke mindst analytiske

  Kvalifikationer
  I læser Produktions Ingeniør, cand. Merc indenfor optimering eller lignende, og I står overfor at skrive en større opgave over efteråret 2018.

  I får
  En dagligdag præget af afveksling, udfordringer samt høj grad af ansvar i et uformelt arbejdsklima blandt engagerede kolleger.

  Henvendelse
  Har vi fanget jeres interesse? Send da jeres ansøgning via nedenstående link. Har I spørgsmål, er I velkomne til at tage fat i Lars Ellegaard, Head of IT på tlf.: 30102778.
 • Arbejdsopgaver
  {Resbonsibillity}

  Kvalifikationer
  {Qualification}

  Uddannelsesniveau
  {Education}

  Personlige egenskaber
  {Personality}

  Sprog
  {Language}

  Vi kan tilbyde
  {ApplicableCondition}

  Andre oplysninger
  {TravelAmount}

  Kontaktoplysninger
  Camilla Damm-Møller
  Consultant
  (+45) 30250484