Projektchef med fokus på kvalitet og kundepleje

  • Job reference
    4366682626

Kan du lede anlægsprojekter til mellem 5 – 20 millioner? 

Arbejdsopgaver

Som Projektchef hos Arkil i Kolding bliver du en del af en afdeling bestående af 105 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på 24 funktionærer og 81 timelønnede heriblandt 7 elever. Med reference til afdelingslederen får du ansvaret for egne projekter og entrepriser. Du arbejder i tæt samspil med projektteamet og formænd, hvor du leder og løser projekter til stor tilfredsstillelse for Arkils kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Teknisk, økonomisk, kvalitets og tidsmæssig ansvar for projekter og entrepriser.
  • Projektledelse samt ledelse for af øvrige parter på byggepladsen.
  • At sikre høj kundetilfredshed og gode kunderelationer ved fokus på kundeservice og tæt dialog med kunderne i byggeprocessen.


Dine opgaver vil dække over alt fra de traditionelle anlægsprojekter til mere komplekse projekter, herunder blandt andet kloakering, kloakseparering og byggemodning i et økonomiske spænd mellem 5-20 millioner kr.  

Det gode match

Hos Arkil er der fokus på gensidig respekt, ærlighed og ordentlighed. Så vi ser gerne, at du identificerer dig med disse værdier. Som person er du dygtig til at få tingene til at ske og følger alle opgaver til dørs, så projekterne bliver udført indenfor den givne tidsramme. Du trives med at arbejde selvstændigt, og det falder dig naturligt at prioritere opgaver.

Kvalitet til tiden er et motto, der vægtes højt, så du har desuden øje for ordentlighed og sikkerhed. Da kundeservice er i højsædet, arbejdes der ud fra en professionel tilgang til kunderne. Du er derfor god til at kommunikere, og trives med en åben og ligefrem omgangstone. Dine kollegaer møder ind med positiv indstilling og vil gå langt for, at I sammen skal lykkedes.


Det forventes, at du:

  • Har en relevante uddannelse som for eksempel ingeniør, konstruktør eller lignende.
  • Har erfaring fra en lignende stilling som Projektchef eller Projektleder, og har arbejdet med projekter og entrepriser formentlig indenfor anlægsbranchen.
  • Mestrer Office pakken og de gængse IT-programmer. 

Uddannelsesniveau
{Education}

Hos Arkil får du 

Mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed med dygtige og hjælpsomme kollegaer. Hver afdeling er drevet selvstændigt, så der er en høj grad af fleksibilitet og ansvar, hvilket afspejler sig i et tæt sammenhold og et højt engagement i virksomheden. Du får et selvstændigt arbejde, der vil byde på både faglige og personlige udviklingsmuligheder.  

Arkil har en familiær kultur med en uformel omgangstone og højt til loftet. Der er fokus på tværfagligt samarbejde, og du vil komme til at indgå i interne netværk og samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger og fagligheder. 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som månedslønnet funktionær, og din løn fastsættes efter dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.
Vi opfordrer alle, uanset nationalitet og køn, til at søge stillingen.

Sprog
{Language}

Sådan ansøger du

Adecco varetager rekruttering på vegne af Arkil. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Upload dit CV og et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant fra Adecco, Janni Remon Gammelholm på tlf. +45 28251416.  

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm