Regnskabsmedarbejder til musikbranchen

  • Job reference
    4387070221

Bliv en del af et af Danmarks største live musikbureauer – hvis du har erfaring indenfor bogholderi, er det måske dig vi leder efter!

Arbejdsopgaver
 For Copenhagen Music i Aarhus søger vi en erfaren regnskabsmedarbejder til et længerevarende vikariat på 1 år.

DINE EVNER OG KOMPETENCER
Du opnår succes som kredit- og debetbogholder qua din passion, dit høje personlige drive, din evne til at bevare overblikket, og ikke mindst din evne til at arbejde struktureret. Dine primære arbejdsopgaver vil være daglig kreditor-, debitor, klassiske bogholderi opgaver, og tour regnskaber for artisterne. Dertil er det et plus, hvis du har erfaring med hjælpepakker.


På baggrund af dine erhvervserfaringer inden for økonomi- og regnskab varetager du førnævnte ansvarsområder med selvstændighed og stort engagement. 

Skills: Rutineret bruger i Excel og har erfaring med at arbejde i et ERP-system – Fordel hvis du har kendskab til Navision eller SAP. 

HVORFOR VÆLGE Copenhagen Music 

For Copenhagen Music er god kemi lige så vigtigt som dine faglige kvalifikationer. I teamet er der en stærk fællesskabsfølelse, hvor den gode relation mellem kollegaerne er i højsædet. Din arbejdsplads bliver i hjertet af Aarhus i skønne lokaler. Du ansættes af Adecco og arbejder hos Copenhagen Music. Adecco varetager løn, som tilbydes efter kvalifikationer, plus pension, feriepenge og fritvalgskonto.

Uddannelsesniveau
{Education}

ER DU RETTE MATCH?
Copenhagen Music samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adeccos Sales & Staffing consultant Cindie Kogstad via mail: cindie.kogstad@adecco.dk eller pr. TLF.: 26 77 38 65. 

Sprog
{Language}

Tiltrædelse - Hurtigst muligt
Copenhagen Music er en del af verdens største pladeselskab, Universal Music. Vi samarbejder med de største danske artister og varetager alt fra livemusik på festivaler, spillesteder og klubber til skræddersyede løsninger vedr. produktion og livemusik til firmaarrangementer og privatfester. Vi har en stærk og engageret virksomhedskultur, hvor vi deler passionen for at skabe de bedst mulige rammer for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi holder til på Prags Boulevard og har ligeledes en afdeling i Århus.

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm