Spring menu over

Reservedelsansvarlig til Traktor & Høstspecialisten i Hinnerup

 • Job reference 4425974478

Del denne side på

Har du rødder i landbrugsbranchen, og vil du med på en spændende udviklingsrejse? Så er det måske dig vi søger.

Arbejdsopgaver

Som Reservedelsansvarlig hos Traktor og Høstspecialisten får du en nøgleposition i en spændende virksomhed i vækst og udvikling. Med en hands on ledelsestilgang, får du det daglige ledelsesansvar for fire dygtige reservedelsekspedienter, og sammen leverer i et højt serviceniveau til kunderne og skaber resultater. 

Derudover bliver dine ansvarsområder:

 • Ekspedition af interne og eksterne reservedele, herunder kundekontakt.
 • Lagerstyring og indkøb, herunder leverandørkontakt.
 • Servicere montører i samarbejde med dine
 • Opdatering og optimering af salgsværktøjer m.m.
 • Ressourcestyring af medarbejdere – du indgår selv i vagtplanen.

  Du sikrer derudover udviklingen af reservedelsafdeling, og i samarbejde med eftermarkedschefen bidrager du til udviklingen af eftermarkedet.

Det gode match

Du bliver en del af en virksomhed med en uformel kultur og en flad struktur. I princippet er der ingen opgaver der er for store eller små – med andre ord, lykkedes i sammen som et stort team.

Jobbet vil i høj grad tilbyde en udfordrende hverdag med alsidige opgaver og mulighed for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et travlt miljø, hvor der samtidig er stor mulighed for indflydelse på hverdagen.

Derudover forventer vi, at:

 • Du har formentlig en uddannelse inden for branchen eller en nærbeslægtet branche. Alternativt har du erfaring fra en lignende stilling, som f.eks. Reservedelschef/ansvarlig, Værkfører i landbrugsbranchen, Montør eller måske reservedelsekspedient. Uanset hvilken, hører vi gerne fra dig.
 • Du har gode ledelsesegenskaber, kan motivere, gå forrest og vise vejen i det daglige
 • Du er servicemindet
 • Du har ordenssans og er resultatorienteret.
 • Du skal kunne kommunikere på engelsk. Du får din daglige gang i afdelingen i Hinnerup, og derfor bor du bor formentlig i omkring 30 minutters kørselsafstand hertil.

Bliv en del af en virksomhed i udvikling

Traktor & Høstspecialisten har fire afdelinger i Jylland, og vi er en del af den danske Danish Agro koncern. Vi beskæftiger i alt i alt 85 medarbejdere, hvoraf 25 har sin daglige gang i afdelingen i Hinnerup. Hos Traktor & høstspecialisten har vi et ønske om at bidrage til en god og effektiv arbejdsdag for landbruget. Derfor forhandler vi udelukkende landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i moderne dansk landbrug. Qua vores mange års erfaring kender vi udfordringerne i landbruget, og ved hvad der skal til for at holde kunderne kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.  

Du tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer og firmapension samt sundhedsforsikring.

Sådan søger du

Adecco varetager rekrutteringen på vegne af Traktor & Høstspecialisten. Vi kalder løbende til samtale, så søg allerede nu stillingen via linket her på siden. Vi skal kun bruge dit CV og et par linjer om din motivation for at søge stillingen. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist & Faglig Ansvarlig hos Adecco, Janni Remon Gammelholm på mobil +45 28251416. 

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon GammelholmMere information

Vælg brugerprofil