Retail Specialist

 • Job reference
  4164133918


Brænder du for salg og Retail? Besidder du den stærke kombination af teknisk indsigt, godt købmandskab og evnen til at skabe relationer? Og vil du være en del af en af verdens hurtigst voksende virksomheder? 


Kunne du tænke dig at være en del af Huawei Technologies Denmark team af Retail Specialister, med ansvar for Nordsjælland/Stor København, så har du den fantastiske mulighed nu.

Som specialist hos Huawei vil du have ansvaret for udviklingen og gennemførelsen af træningsevents for Huawei kunder i dit område. Du vil være ansvarlig for sikring af produktsalget og dens udbygning, hvorfor du skal brænde for at bidrage til direkte og mere salg i butikkerne.


Du trives med selvstændighed og frihed under ansvar, hvorfor du forstå at sætte en ære i at planlægge dit arbejde på egen hånd, da du også selv koordinere af de nødvendige salgs- og marketing aktiviteter, herunder produkt- og markedsdage, Open-by-Night-events mm.

Huawei har høje krav til butikkernes standarder, det er derfor vigtigt at du har sans for detalje og har øje for hvordan produkterne bliver præsenteret bedst muligt, du er derfor ikke er bange for at svinge en klud, hvis dette skulle være nødvendigt. 

 

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Din profil:

Vi søger en person med erfaring fra butik/retail, gerne hvor salg har været en del af din hverdag. Som specialist går du op i at strukturen, detaljen og at ordenssansen er i orden.
Du skal finde det naturligt at skabe nye relationer, være nytænkende, imødekommende, udadvendt og naturligvis smilende.
Det er vigtigt du har en stærk teknisk indsigt til know-how på smartphones og kende til MS Office (outlook, Excel, PowerPoint, etc.)

 

 

Sprog
{Language}

Ansvar:

 • Du vil besøge de danske teleudbydere og store detailforretninger på daglig basis og bidrage positivt til butikkernes salg af Huawei produkter.
 • Desuden vil dit job være at arrangere og udføre produkttræninger på Huawei’s smartphone-, PC- og tablet-line-up, samt udføre produktsupport på telefon, mail og i butikkerne. Derudover er du ansvarlig for at arrangere og afholde lokale events med de relevante butikker i dit distrikt.
 • Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde relationen til dine kunder.
 • Du vil være ansvarlig for merchandising, herunder opfølgning på kampagner, sikring af optimal produktopsætning i butikkerne og vedligeholdelse af Huawei’s høje kvalitetsstandarder.
 • Du vil blive en af Huawei’s nøglepersoner i forbindelse med udvikling af Huawei-brandet.
 • Du vil referere og rapportere til Retail Field Manager hos Huawei.  
   

Der kan forventes weekendarbejde i hver 3. weekend, samt 1-2 rejseuger årligt i forbindelse med produkttræning.
Du vil så stille bil og telefon til rådighed i jobbet. 

 

 

Interesseret:

Adecco A/S varetager opgaven med at finde de rette medarbejdere til Huawei. Al henvendelse rettes derfor hertil. Vi behandler indkomne ansøgninger og løbende indkalder vi til samtale. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sales & HR Consultant Tasja Sejerup på telefon 38 38 11 35 eller mail Tasja.Sejerup@adecco.dk 

 

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Huawei

HVEM ER HUAWEI
Huawei er en førende global leverandør af infrastruktur og smart-enheder til informations- og kommunikationsteknologi (ICT). Med integrerede løsninger på tværs af vores fire nøgledomæner – telekommunikationsnetværk, IT, smart-enheder og cloudtjenester – er det vores mål at levere digitale løsninger til alle personer, hjem og organisationer i en fuldt forbundet, intelligent verden.

Kontaktoplysninger
Tasja Sejerup
Sales & HR Consultant
38381135
Tasja.sejerup@adecco.dk