Sales Specialist til WhiteAway Group

  • Job reference
    4323027621


DIN ROLLE I TEAMET
Du bliver en del af en organisation, hvor fællesnævneren er innovation, købmandskab og gode kundeoplevelser. Som Sales Specialist hos WhiteAway Group skal du have telefonisk kontakt med potentielle norske kunder gennem både ud- og indgående kald, via chat og e-mails. Efter en grundig introduktion af produktgrupper og processer vil du være klædt på til at vejlede kunder og sikre den rette positive kundeoplevelse. Din primære opgave som Sales Specialist vil være at identificere den enkelte kundes behov og derefter finde den helt rigtige løsning for både kunden og WhiteAway Group.

DINE EVNER & KOMPETENCER
Du opnår succes som sælger på det norske marked qua dit høje personlige drive og din evne til at bevare overblikket over produkter og kundebehov. Du skal have en stærk konkurrencementalitet, være resultatorienteret og skal trives med at have mange bolde i luften på én gang. Du skal være selvkørende og være i stand til selv at søge nye muligheder og løsninger i det daglige arbejde. At sikre den gode kundeoplevelse er en stor del af hverdagen, derfor skal du være motiveret af at arbejde med mennesker og have en passion for at levere gode resultater for vores kunder via telefon og mail.

Baggrund: Det er et plus, hvis du har en relevant uddannelse eller erfaring inden for salg og håndtering af kunder. Dog er uddannelsen ikke det afgørende, men kombinationen af din erhvervserfaring samt personlighed. Skills: Du skal kunne tale og forstå norsk – eller være indstillet på at lære det. 

HVORFOR VÆLGE WhiteAway Group
For WhiteAway Group er god kemi lige så vigtigt som dine faglige kvalifikationer. Hos WhiteAway Group er der en stærk fællesskabsfølelse og trivsel, og arbejdsglæde er i højsæde. Kulturen hos WhiteAway Group kendetegnes som værende energisk og livligt. Der er et godt arbejdsklima, hvor man prioriterer fællesskabet og den gode relation til kollegaerne. Du bliver en del af et team på ni tætte kollegaer. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med en grundløn samt bonus-, sundheds- og pensionsordning.
Opstart: Januar eller februar 2021, alt efter hvornår den rette kandidat er fundet

Er du rette match?
WhiteAway Group samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adeccos Recruitment Consultant Janni Gammelholm via mail: janni.gammelholm@adecco.dk eller pr. TLF.: 28 25 14 16.  Søg stillingen allerede i dag, vi har blot brug for dit CV og en ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor netop du, er det rette match til jobbet.  

Om WhiteAway Group
WhiteAway Group er en ung, ambitiøs og succesfuld e-commerce-virksomhed. Gennem en række online-butikker og franchisekæden Skousen sælger vi hvidevarer og mærkevareprodukter til hjemmet – til kunder i hele Skandinavien. Ideen til WhiteAway Group opstod i baglokalet til en dansk køkkenbutik. Fundamentet var innovation, købmandskab og gode kundeoplevelser. Det er det stadig. Over 10 år senere er vi Skandinaviens største inden for vores område, og vi har godt 240 dedikerede medarbejdere i Aarhus og i Stockholm. 


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Gammelholm
Recruitment Consultant
28251416
janni.gammelholm@adecco.dk