Salgs- og marketingansvarlig ingeniør

 • Job reference
  4264649833

Har du stærk teknisk faglig baggrund? Kan du se dig selv i en stilling med ansvaret for at opbygge en salgs- og marketingsfunktion? Hvor du sikrer et højt kendskab til produktet og desuden bearbejder markedet på kundeniveau? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.


Afatek er i samarbejde med bl.a. Teknologisk Institut i proces med at certificere slaggegrus, der giver mulighed for, at Vejdirektoratet kan acceptere slagge anvendes i bærelaget af vejen og dermed gøre det muligt at erstatte stabilt grus.


Afatek er således langt med at levere på den cirkulære dagsorden med genvinding af ressourcer og reduktion af CO2-belastning, ved genvinding af metaller samt aflastning af grusgrave.


Dermed er der behov for, at disse landvindinger fra udviklingsarbejdet kommer mere effektivt ud til kunderne, herunder kommuner og udviklingsselskaber i Østdanmark.
Afatek har valgt at oprette en ny stilling som Salgs- og marketingansvarlig, som i samarbejde med partnere vil tilrettelægge og udføre denne strategi.

 

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for opsøgende salg
 • Udarbejdelse af salg- og marketingplaner
 • Rådgivning af bygherrer i miljø- og byggetekniske spørgsmål
 • Deltagelse i udviklingsarbejde med udvikling af nye produkter
 • Etablering og vedligeholdelse af samarbejdet med selskabets partnere
 • Gennemførelse af f.eks. udstillinger, workshops og præsentationer ved konferencer

 

Vi forestiller os, at du

 • Har erfaring med både marketing- og salgsarbejde
 • Er uddannet ingeniør, gerne med en kommerciel overbygning
 • Kan kommunikere effektivt både i skrift og tale på dansk og engelsk
 • Har et indgående kendskab til vejbygning og tilsvarende anlægsopgaver 

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige kompetencer

Du er selvmotiverende og har/kan nemt opbygge tætte relationer i netværk og hos relevante interessenter. Du trives med en udadvendt rolle, hvor du er hands-on og får tingene til at ske – både i salgsrollen og med eksekvering af marketing aktiviteter.


Sprog
{Language}

Vi tilbyder

Et udfordrende job i et kreativt internationalt miljø, hvor du bliver en del af et lille ambitiøst team, der har mulighed for at skabe store resultater. Vi er er 20 medarbejdere, hvoraf flere er ingeniører. Vi trives i et uformelt miljø, hvor vi tilbyder vores medarbejdere gode fleksible arbejdsforhold. 

Vil du være en del af Afatek i København S?  
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så send din ansøgning og CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringskonsulenter:


Line Sophie Heyn på telefon 45 5185 7005
Christina Tocado på telefon 45 2568 3527

Tiltrædelse snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

  

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Afatek A/S

Afatek er en virksomhed, der behandler restprodukter fra en stor del af forbrændingsanlæggene på Sjælland og har ansvaret for at forbrændingsslagge behandles og nyttiggøres i vides muligt omfang.


Hovedaktiviteten med oparbejdning og oplag af færdigvare foregår på anlægget i København. Der er desuden oplag af færdigvarer på slaggepladsen i Næstved.


Igennem de seneste 10 år har Afatek sammen med universiteter og virksomheder i ind- og udland gennemført et betydeligt udviklingsarbejde, der har ført til etablering af et af markedets mest effektive sorteringsanlæg, der både sikrer en høj grad af genvinding af metaller og en effektiv oprensning af mineralerne således, at den kan anvendes som et grus materiale til byggeri af veje og lignende anlægsarbejder.


Kontaktoplysninger
Christina Tocado