Salgskonsulent

 • Job reference
  4323280909

Vil du være en del af en ordreproducerende virksomhed, hvor løsningsorienteret kundeservice er i højsæde? Og har du erfaring med at tegne i Revit eller AutoCAD? Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling hos Panelbyg. 

Din rolle i virksomheden:

Panelbyg har travlt, og vi søger i den forbindelse en salgskonsulent til at understøtte salgsprocessen. Som udgangspunkt er der ingen opsøgende salg i stillingen, men du kan selv være med til at præge hverdagen og arbejdsopgaverne på sigt.


Du får en nøgleposition, hvor du er i berøring med salgsprocessen fra A-Z.  

Dine arbejdsopgaver bliver således:

 • Behovsafdækning og salg til kunderne med fokus på de rigtige løsninger.
 • Tilbudsberegning og ordrebehandling.
 • Udarbejdelse af skitsetegninger og monteringstegninger.
 • Kommunikation på engelsk i skrift og tale med leverandører.

  For at komme godt ind i stillingen vil din opstart indeholde en del tilbudsafgivning, men på sigt vil du køre projekterne selvstændigt og få ansvaret for egne kunder både på lette og tungere opgaver. 

Det gode match mellem dig og virksomheden:

Hos Panelbyg er der fokus på det gode købmandsskab, kundeservice og at finde de rigtige løsninger for kunden. Du vil indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer, og i vil supportere hinanden i spidsbelastede perioder.


Der er stor fleksibilitet i stillingen, og hvis du viser motivation, engagement og kompetencer, vil der være masser af ansvar og muligheder i stillingen. Til gengæld forventes det at:

 • Du er uddannet bygningskonstruktør eller lignende, eller har tilsvarende erfaring med skitsetegning.
 • Du har erfaring med at tegne i AutoCAD eller Revit.
 • Du er relationsskabende med fokus på langsigtet forretning.
 • Har pondus og tager ansvar.
 • Er fleksibel og ikke bange for at tage fat, hvis der er travlt – hvis du har truckkort er det en fordel.
 • Taler og skriver dansk og engelsk.

  For at blive succesfuld i stillingen skal du desuden have selvdisciplin og kunne prioritere din arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen hverdag og arbejder med stort overblik.

Uddannelsesniveau
{Education}

Sådan ansøger du

Adecco varetager rekrutteringen på vegne af Panelbyg. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Vi skal blot bruge dit CV og gerne et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant fra Adecco, Janni Remon Gammelholm på tlf. +45 28251416 eller mail: Janni.Gammelholm@Adecco.dk. 

Sprog
{Language}

Om virksomheden
Panelbyg blev stiftet i 2004 og beskæftigede sig da med salg af PIR sandwichpaneler, stålplader og stålåse til landbruget i Danmark fra Hardeman i Holland. Siden da har forretningen udviklet sig og i dag leverer de til både landbrug, industri og private i både Danmark og Norge. Dertil startede Panelbyg i 2011 import af Recticel isolering som sælges i hele Danmark. Virksomheden beskæftiger i dag 4 medarbejdere. 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm