Spring menu over

SEKRETÆR MED KENDSKAB TIL MEDICINSKE FAGUDTRYK SØGES!

  • Job reference 85306

Del denne side på

Har du siddet i en sekretær stilling før? Har du kendskab til medicinske fagudtryk? Har du måske ligefrem siddet i en stilling som lægesekretær? Så læs med her, vi søger netop dig!

Som sekretær på en patologisk afdeling vil din rolle fungere som afdelingens bindeled. Du skal derfor have en grundig tilgang til dine opgaver, da disse er af mangfoldige karakter og kræver en sans for detaljer og struktur. Selvom du vil indgå i et mindre medarbejderteam, er der fart over feltet, og du skal derfor kunne holde tungen lige i munden i et højt arbejdstempo.

Da stillingens primære opgaver er præget af diktatskrivning, skal du være hurtig og skarp på tasterne. Vi ser derfor gerne, at du er en rutineret bruger af tastaturet.

Det er ikke et krav, at du har siddet som lægesekretær før, men det forventes, at du kan tale med i det medicinske lingo, og at du især har styr på den anatomiske terminologi.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Diktatskrivning efter lydfiler fra makroskopisk undersøgelse af vævsprøver
  • Posthåndtering
  • Arkiveringsopgaver
  • Ad hoc opgaver

Der vil naturligvis være oplæring i disse opgaver ved behov.

Du er det helt rigtige match, hvis du:

Har et godt overblik samt en logisk og kvalitetsbevidst tilgang til arbejdet. Dette kombineret med din gode energi, din strukturerede tilgang til opgaver, og det faktum, at du er serviceminded til fingerspidserne, gør at du formår at brilliere i rollen som afdelingens samlingspunkt.

Vi ser gerne, at du har erfaring inde for lægesekretærstillinger eller blot har kendskab til medicinske fagudtryk, men vi er ligeledes åbne for din erfaringsmæssige baggrund.

Det praktiske:

  • Stillingen ligger på 30 timer om ugen, med mulighed for fuldtid.
  • Vikariatets varighed er på fire måneder.
  • Tiltrædelse snarest muligt.
  • Mulighed for parkering – 210 kr. pr. måned.
  • Arbejdspladsen er beliggende i København.

Arbejdsvilkår:

Du ansættes efter HK’s overenskomst for funktionær lignende vilkår, og du vil være 14-dages lønnet. Virksomheden overholder alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19.

Lyder det som noget for dig?
Kan du se dig selv i ovenstående, og har du lyst til at være tilknyttet en af Danmarks største formidlere af vikar- og rekrutteringsløsninger, så vedhæft gerne en ansøgning og dit personlige CV via knappen "søg stillingen".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 38381290 eller på e-mail: kobenhavn@adecco.dk

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg brugerprofil