Servicetekniker

  • Job reference
    4333381912

Hos Halco Packaging er ordrebogen fyldt, og vi søger derfor endnu en engageret medarbejder til deres teknikerteam bestående af kompetente og hjælpsomme kollegaer. 

Arbejdsopgaver

Som Servicetekniker hos Halco Packaging bliver du ansvarlig for at servicerer virksomhedens kunder gennem vedligeholdelse og service af emballeringsmaskiner. Du får et meget selvstændigt job, og størstedelen af tiden befinder du dig på landevejene i Midtjylland og på Fyn.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Servicere og vedligeholde emballeringsmaskiner ude hos kunderne. 
  • Fejlfinde/fejlsøge på maskiner og løse eventuelle problemstillinger i denne forbindelse. 
  • Yde god og kompetent service til kunderne, selv i de mest pressede situationer. 
 

Dine kvalifikationer

Du er måske uddannet elektriker, maskinmester, industritekniker eller lignende. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er din erfaring, og her har du nogle år på bagen. Du har erfaring som kørende tekniker og kan servicere kunderne på stedet. Det kræver, at du nogle gange kan opfinde ud af ingenting, og der må derfor gerne være lidt Georg Gearløs over dig. Du kan kommunikere på dansk og engelsk.

Derudover:  

  • Har kan du fejlsøge, fejlfinde, aflæse eldiagrammer og lignende.
  • Arbejder struktureret og er selvkørende.
  • Har du et godt overblik og formår at holde hovedet koldt, når du kommer ud til kunderne med akut maskinstop eller andet.
  • Tænker du ud af boksen og er elektrisk og mekanisk stærk.
 

Uddannelsesniveau
{Education}

Sådan søger du
Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Vi skal blot bruge dit CV og gerne et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage.
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant fra Adecco, Janni Remon Gammelholm på tlf. +45 38381186 eller mail: Janni.Gammelholm@Adecco.dk. 

Sprog
{Language}

Om virksomheden
Halco Packaging har mere end 30 års erfaring med pakkemaskiner, folie, poser, reservedele og tilbehør, og er førende i Danmark. De opstiller, servicerer og udfører reparationer, og har et team af egne teknikere, der er uddannet hos deres leverandører, så de er klædt på til opgaverne. Hos Halco Packaging er der et godt arbejdsmiljø og stor frihed under ansvar. Virksomheden er beliggende i Herning, men du er bosat i trekantområdet eller på Fyn. Du tilbydes en attraktiv lønpakke. 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm