Spring menu over

Sommerferieafløser med truckcertifikat søges til et vikariat i Branderup

  • Job reference 107383

Del denne side på

Drømmer du om at arbejde inden for fødevarebranchen?
Adecco A/S søger på vegne af Arla Food truckfører som sommerferieafløser til vikariater i Sønderjylland.

Ser du dig selv arbejde i Danmarks største mejeri? Og er du klar på, at blive en del af en fødevarevirksomhed, hvor du ved hvad du møder ind til? Så er det dig vi søger!

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og t.o.m. uge 31.

Arbejdstid er typisk på daghold. Der kan forekomme lidt skiftehold (dag/ nat), på enten 8 eller 12 timers vagter.

Din rolle i teamet

Du vil som en del af et stort hold, bestående af erfarne medarbejdere, være en vigtig brik i Arlas daglige produktion af alverdens mælkeprodukter.

Du er med andre ord med til at sikre, at Danmarks befolkning får smør og ost på brødet og mælk på cornflakesene til hvert et morgenbord.

Dine evner og kompetencer

Det er vigtigt, at du har truckcertifikat og sans for kvalitet og grundighed, da fødevarerne skal være i top, når de havner hos forbrugerne.

Da du vil være en del af et team, er du uundværlig og derfor, er det afgørende at du er meget mødestabil, således at dine kollegaer altid kan regne med dig.

Det er et krav, at du mestrer dansk i skrift og tale da sikkerheds- og hygiejneregler står beskrevet på dansk. Desuden er det en fordel hvis du tidligere har arbejdet med fødevarer.

Hvorfor vælge os

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for Arla Foods er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.

Hos Arla vil du som vikar være del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Derudover tilbyder Arla attraktive løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, hvorfor vi løbende indkalder til samtale. Har overstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via linket. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Malin på +45 3838 1119.

Mere information

Vælg brugerprofil