Spændende mulighed som PA hos foreningsfællesskabet Ligeværd

Ny
  • Job reference
    4315191402


Er du udstyret med en skarp pen, stærke koordineringsevner, og trives du med at håndtere mange bolde i luften på samme tid? Så har du nu muligheden for at få en nøglerolle i en organisation der gør en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov.


DIN ROLLE I TEAMET
Du vil få en central og selvstændig rolle som PA med reference til Ligeværds Direktør samt Vicedirektør. Du får høj grad af ansvar og frihed til at løse dine opgaver, så det er vigtigt, at du er proaktiv og formår at prioritere og planlægge arbejdsopgaverne løbende. Tempoet i afdelingen er højt, så du kommer ikke til at kede dig. Din hverdag er præget af en stor kontaktflade til eksempelvis kollegaer, bestyrelsesmedlemmer og pårørende. Din daglige gang bliver på kontoret hos Ligeværd i Risskov.

DINE EVNER & KOMPETENCER
Du opnår succes som PA qua din passion, selvstændighed, koordineringsevner og ikke mindst ved at arbejde struktureret med mange alsidige arbejdsopgaver. Dine faglige kompetencer og sans for planlægning sikrer, at der er vedvarende høj kvalitet i alt, hvad du foretager dig. Du bliver bl.a. ansvarlig for koordinering og planlægning af arrangementer både internt og eksternt hos Ligeværd. Det indebærer eksempelvis værtskab for organisationen ved generalforsamlinger, bestyrelsesmøder mm. Desuden står du for styring af kalender samt mødekoordinering. Deltagelse i møder og udarbejdelse af referater og præsentationer. Dertil er du behjælpelig med korrekturgennemgang og sparring omkring skriftligt materiale. Du får et utrolig alsidig arbejde, hvor der aldrig er to dage, der er ens. På baggrund af din erhvervserfaring indenfor administration og/eller koordinering, varetager du førnævnte ansvarsområder med stor selvstændighed og engagement.

Baggrund: Din uddannelse ikke det altafgørende, men kombinationen af din erhvervserfaring og personlighed vægter højt. Dog er det et plus at have erfaring fra en politiskledet organisation og/eller foreningsarbejde. IT Skills: Rutineret bruger i MS-Office pakken og generelt systemflair.

Uddannelsesniveau
{Education}


HVORFOR VÆLGE Foreningsfællesskabet Ligeværd
For Ligeværd er god kemi lige så vigtigt, som dine faglige kvalifikationer. Hos Ligeværd er der en stærk fællesskabsfølelse og trivsel samt arbejdsglæde er i højsæde. Kulturen hos Ligeværd kendetegnes som værende energisk og livligt. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor man prioriterer fællesskabet og den gode relation til kollegaerne højt. Der er tale om en stilling på 30 timer pr. uge, og på sigt vil der være mulighed for flere timer pr. uge. Fleksible arbejdstider, så længe deadlines og arbejdsopgaver overholdes.

Du tilbydes en fast løn samt en pensionsordning på 15%. Dertil er der en række personalegoder såsom: Betalt fridag d. 5. juni (Grundlovsdag), frugtordning og mulighed for flextid indenfor kontorets åbningstider.

Er du rette match?
Ligeværd samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår af annoncen, er du meget velkommen til at kontakte Adeccos Sales & Staffing Lead Sarah Dressel via mail: sarah.dressel@adecco.dk eller pr. TLF.: 27 57 09 00. Søg stillingen allerede i dag, vi har blot brug for dit CV og en kort ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor netop du, er det rette match til jobbet.

OM Foreningsfællesskabet Ligeværd
Ligeværd gør en forskel for børn, unge og voksne gennem hele livet og er et fællesskab bestående af tre organisationer, der på hver deres måde, arbejder for at skabe bedre uddannelses-, beskæftigelses-, bolig- og sociale vilkår for mennesker med særlige behov. Foreningens 3 medlemsorganisationer består af: Ligeværd Forældre og Netværk (LFN), Unge for Ligeværd (UFL) og Ligeværd Fagligt Forum (LFF). Udover de 3 medlemsorganisationer har Ligeværd også en forretningsenhed, der udbyder kurser, messer, events mm.

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Sarah Dressel
Sales & Staffing Lead
27570900
sarah.dressel@adecco.dk