Studentermedhjælper hos Adecco

  • Job reference
    4386910327

Er du en people person, der samtidig nyder at gå i dybden og kvalitetssikre? Er du struktureret, serviceminded og selvkørende og leder du efter et studiejob med fleksible arbejdstider? 


 

Så er det dig vi leder efter som studentermedhjælper til vores Construction afdeling!


Som studentermedhjælper i vores team hos Adecco, får du en alletiders mulighed for at bringe dine strukturerede og kvalitetsbevidste evner i spil. Du vil blive en vigtig spiller i et dedikeret og ambitiøst team, hvor tempoet er højt. Det er afgørende at du mestrer både det danske og det polske sprog.

Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt og din base bliver på Adecco’s hovedkontor på Frederiksberg. 

 


Dine kerneopgaver:


Du vil blive en del af vores Construction team, som til daglig varetager vikaropgaver inden for bygge og anlægsbranchen. Din primære opgave vil bestå i at supportere vores erfarne konsulenter, med daglige opgaver omkring kandidattiltrækning. Dette indbefatter blandt andet opgaver som kvalitetssikring, gennemlæsning af CV’er samt løbende aktiv søgning efter kandidater.

Du vil derudover, være med til at løse vores kunders midlertidige ansættelsesbehov, samt opbygge og udvide vores kandidatpuljer. Størstedelen af vores vikarer og kandidater er polsktalende, hvorfor det er vigtigt at du behersker polsk.

 

Uddannelsesniveau
{Education}


Du er det helt rigtige match, hvis du:


Har et godt overblik samt en logisk og kvalitetsbevidst tilgang til arbejdet. Dette kombineret med din gode energi, dine eminente people skills, og det faktum, at du er serviceminded til fingerspidserne gør, at du opbygger gode og langvarige relationer til kandidaterne.

Vi er åbne for din uddannelsesmæssige baggrund, men det er et plus, hvis du har kendskab til bygge og anlægsbranchen. Derudover forventer vi, at du kan arbejde et fast timeantal om ugen, ligesom at du kan træde til i travle perioder samt ferier. Dit danske og polske niveau er højt i både skrift og tale.

 

Sprog
{Language}


Hvorfor vælge os?


Du tilbydes en alsidig hverdag, med masser af læring og ansvar du kan tage med dig videre i din karriere. Derudover bliver du en del af en meget fleksibel, flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen.

Ønsker du at høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte vores afdelingsleder René Rønslov Olsen på telefon: 38 38 12 20 eller rene.ronslov@adecco.dk

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
René Rønslov Olsen
Afdelingsleder
38 38 12 20
rene.ronslov@adecco.dk