Studentermedhjælper til HR og rekruttering i Medical branchen

  • Job reference
    4382652205

Er du en people person, der samtidig nyder at gå i dybden og kvalitetssikre? Er du struktureret, serviceminded og selvkørende og leder du efter et studiejob med fleksible arbejdstider? Så er det dig vi leder efter som studentermedhjælper til vores Medical afdeling!


Dine kerneopgaver: Som studentermedhjælper i vores Medical team hos Adecco, får du en alletiders mulighed for at bringe dine strukturerede og kvalitetsbevidste evner i spil. Du vil blive en vigtig spiller i et dedikeret og ambitiøst team, hvor tempoet er højt. 

Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt og din base bliver på Adecco’s hovedkontor på Frederiksberg.

Du vil blive en del af vores Medical team, som til daglig varetager sundhedsfaglige vikaropgaver. Din primære opgave vil bestå i at supportere vores sundhedsfaglige konsulent, med daglige opgaver på vores Clinical Trial projekt. Dette indbefatter blandt andet opgaver som kvalitetssikring, gennemlæsning af rapporter samt løbende bookning af vikarer. Du vil derudover være med til at løse vores kunders midlertidige ansættelsesbehov, samt udvide vores sundhedsfaglige kandidatpools, gennem search og rekruttering af sundhedsfaglige medarbejdere.

 


Du er det helt rigtige match, hvis du:
Har stærke administrative egenskaber, et godt overblik samt en logisk og kvalitetsbevidst tilgang til arbejdet. Dette kombineret med din gode energi, dine eminente people skills, din empatiske natur, og det faktum, at du er serviceminded til fingerspidserne gør, at du opbygger gode og langvarige relationer til kandidaterne.
Vi er åbne for din uddannelsesmæssige baggrund, men det er et stort plus, hvis din uddannelse er sundhedsfaglig. Derudover forventer vi, at du kan arbejde et fast timeantal om ugen, ligesom at du kan træde til ekstra i travle perioder samt ferier. Dit danske og engelske niveau er højt og stærkt i både skrift og tale.

 

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


Hvorfor vælge os?
Du tilbydes en alsidig hverdag, med masser af læring og ansvar du kan tage med dig videre i din karriere. Derudover bliver du en del af en meget fleksibel, flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. 

Ønsker du at høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte vores sundhedsfaglige konsulent Frederik Skjoldager på telefon: 38 38 12 90 eller frederik.skjoldager@adecco.dk

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Frederik Skjoldager
Staffing Consultant
+45 38381290
frederik.skjoldager@adecco.dk