Spring menu over

Studiejob som HR assistent hos Adecco i Bjerringbro

  • Job reference 85989

Del denne side på

Er du under uddannelse og bor i Bjerringbro eller omegn - så læs med her

Vi er på jagt efter en ambitiøs, struktureret og ihærdig studentermedhjælper til vores Onsite lokation i Bjerringbro, Grundfos, til ansættelse snarest muligt. Studiejobbet kan planlægges fleksibelt med 10-15 timer om ugen, afhængigt af hvordan det passer ind i din hverdag med studie ved siden af.

Din vigtigste opgave bliver at aflaste de konsuelenter der rekrutterer for vores kunde, med administrative opgaver.

Ud over at skrabe penge sammen til weekenderne eller jordomrejsen, skal du vælge et studiejob hos Adecco fordi at du kan se dig selv i en kultur, hvor:

- Din passion og dit engagement vægtes lige så højt som dine faglige kvalifikationer.

- Dine kollegaer spørger interesserede ind til, hvad du har lavet i weekenden.

- Du som en del af teamet arbejder dedikeret og målrettet med at nå i mål med dine arbejdsopgaver, mens der samtidig er plads til at have det sjovt.

- Ledelsen har lyttelapperne ude, når du kommer med inputs, der forbedrer arbejdsgange og accelererer udviklingen af vores forretning.

Så send os et motiveret CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet, og hvorfor du gerne vil arbejde hos Adecco.

Onsite vest Manager, Casper Elmgreen, er ansvarlig for rekrutteringen. Du kan fange ham på tlf. 27 24 21 40, hvis du har spørgsmål, der ikke fremgår af opslaget.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil