Spring menu over

Sygeplejerske og overvejer et brancheskift? Klar på nye udfordringer, attraktive lønninger, faste arbejdstider og ingen bundskift?

  • Job reference 4425524338

Del denne side på

Står du og trænger til forandring og har drømme om en mere administrativ karriere? Hvis du er uddannet sygeplejerske og har flair for IT, så er alle muligheder åbne. Du behøver ikke at have erfaring fra tidligere administrative jobs, men det er en fordel. Lige meget hvad, så kan Adecco hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed!

 

Adecco er en af Danmarks største HR samt rekrutterings- og vikarbureauer, som med mange års erfaring kan hjælpe dig på vej med din nye karriere. Vi hjælper løbende med rekruttering af personale og vikarer på vegne af forskellige virksomheder og kan derfor tilbyde en bred vifte af sundhedsfaglige jobs. Det betyder eksempelvis, at du gennem os kan lande i rollen som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du skal behandle simple såvel som komplicerede henvisninger og journaler samt generelt bruge din sundhedsfaglige ekspertise i private virksomheder.

 

Hvad skal du gøre?

Det er faktisk ret simpelt...

  • Tryk på "Ansøg" - knappen
  • Herefter bliver du sendt videre til vores database
  • Du opretter en profil
  • Du udfylder dine kvalifikationer som sygeplejerske
  • Vores sundhedsfaglige konsulent kontakter dig til en snak om dine muligheder og giver gode råd til opsætning af dit CV
  • Derefter modtager du jobtilbud fra dit område

Så er der faktisk bare tilbage at fortælle os, om der er et job, der kunne være interessant for dig. 

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du sende en mail til kobenhavn@adecco.dk

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Frederik Skjoldager
Staffing Consultant
38 38 12 90
kobenhavn@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil