Spring menu over

Team Lead til Sales Support ved Würth Elektronik i Aarhus

 • Job reference 126995

Del denne side på

Trives du i en ledende servicefunktion, hvor du sikrer overblik og koordinering? Og vil du stå i spidsen for et nyetableret Sales Support Team i en velkonsolideret virksomhed? Så er du måske den Team Lead, vi søger til vores kunde Würth Elektronik i Danmark.

Würth Elektronik har en spændende opgave i at sammensætte det helt rigtige team til det nye Aarhus-kontor, som er beliggende i Aarhus nord tæt på E45 i helt nye og moderne faciliteter. Virksomheden er markedsledende indenfor elektronikkomponenter på kvalitet- og leveringsevne og har med en sund økonomi fortsat et stort fokus på at investere i dygtige medarbejdere.

Spillende træner med skarpt overblik

Som Team Lead refererer du i det daglige til General Manager og starter din ansættelse med at løse hands-on opgaver sammen med dit team bestående af tre sales supportere. Disse opgaver favner over kontakt til kunder, udarbejdelse og afsendelse tilbud, ordreindtastning, opfølgning på tilbud, håndtering af reklamationer og lignende.

Du bliver kontaktperson til hovedkvarteret og skal dermed løbende sikre at relevant information om produkter og ændringer i forretningsgange kommunikeres videre til dine kollegaer.

Over tid og med grundig oplæring udvides lederrollen og dermed ansvaret for løsningen eller uddelegeringen af følgende opgaver:

 • Koordinering af daglige opgaver samt sikring af back up ved sygdom
 • Bestilling af IT-udstyr ved HR ifm. nyansættelser og kontormaterialer efter behov
 • Informere om ERP opdateringer og ændringer til sælgere og sales supportere
 • Deltage i ansættelse og oplæring af nye medarbejdere til sales support teamet
 • Planlægning af månedlige team-møder samt events
 • Håndtering af reklamationer og retursedler i samarbejde med dit team
 • Skabe overblik over produktændringer eller udgåede varer og sikre alternative løsninger til kunderne
 • Forståelse for læsning af Power BI rapporter til internt brug

Du sikrer dermed det daglige overblik og koordinerer opgaver dit team imellem, så serviceniveauet matcher virksomhedens motto ”mere end du forventer”.

Hvad skal jeg kunne?

Vi leder formentligt efter dig, der går og drømmer om at tage næste skridt i din karriere. Du sidder måske i dag i rollen som sales support og trives med at skabe overblik eller du har måske allerede gjort dig dine første ledererfaringer indenfor service, salg eller kundeservice og er nu klar til næste skridt.

Det vigtigste er din motivation for at sikre et godt sammenhold i dit team og at du løbende kan spotte muligheder for forbedringer af servicen til fordel for kunderne og dine kollegaer. Som leder formår du at kunne lytte, motivere og fastholde dine medarbejdere samt have øje for deres fortsatte udvikling i firmaet.

Som person trives du i et mindre og nyt team, hvor du med gode kommunikationsevner bidrager til en stærk og velfungerende kultur, som drives efter i forvejen fastsatte procedurer. Da koncernsproget er engelsk, er det afgørende, at du taler og skriver dansk og engelsk. Dertil har du gode IT-kompetencer, og du føler dig hjemme i CRM og ERP-systemer.

Udover at blive en del af en spændende rejse får du:

 • En vigtig funktion i en velkonsolideret virksomhed
 • Stor indflydelse i en nyopstartet afdeling med sunde værdier
 • Grundig onboarding en måned sammen med dine nye sales support kollegaer i Sverige
 • Mulighed for skabe et stærkt sammenhold i et nyt team
 • Konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring
 • Attraktive personalegoder

Er du den nye Team Lead til Würth Elektronik i Aarhus?

Du søger jobbet hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Würth Elektroniks nye Team Lead. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem. Vi beder dig desuden om at sende CV og ansøgning på engelsk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen fra Adecco på tlf.: 31 36 56 25. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Würth Elektronik

Würth Elektronik udvikler, producerer og distribuerer højkvalitetsprodukter indenfor komponenter og er en af Europas største producenter indenfor passive komponenter. Würth Elektronik er etableret som en juridisk selvstændig enhed i Würth koncernen med hovedkvarter i Sydtyskland og 8000 ansatte på verdensplan. Würth Elektronik forsker og produktudvikler indenfor nye teknologier og innovation sættes højt på dagsordenen. Med 23 produktionslokationer på verdensplan er Würth Elektronik en af de mest succesfulde enheder i Würth Group.

Mere information

Vælg brugerprofil