Teamleader til nyetableret site i Fredericia

Er du god til at gå forrest når en der skal findes løsninger? Motiveres du af ansvar? Kan du få andre til at gå en ekstra mil for at få en opgave løst? Sidst men ikke mindst har du erfaring med at drive en service operation? Så er det dig vi søger.

Din rolle

Du vil blive ansat på et nyetableret site i Fredericia. Hvor du skal være en del af opbygning af top professionelt service og logistik site. Organisationen i Danmark er bestående er 300 medarbejder på forskellige sites - der hver dag knokler for opnå de bedste logistik- og serviceløsninger for deres kunder. Derfor er det vigtig, at du som leder har et højt servicegen og ser muligheder samt finder de bedste løsninger for kunden og virksomheden. Du har selvfølgelig flere års erfaring fra en lignende stilling. Dine arbejdsmetoder er med den højeste struktur. Du kan transformere taktiske løsninger til praktiske gøren, hvor sikkerhed og kvalitet gå hånd i hånd. Forandringer vil være en del af hverdagen. Du er vant til at begå dig på engelsk i skrift og tale.

Det er et ”must” at du har truckcertifikat, muligvis har du også faglig gods certifikat.

Hvorfor vælge os

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR-partner for DB Schenker er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.

Hos DB Schenker vil du som vikar være del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Derudover tilbyder DB Schenker attraktive løn- og arbejdsforhold.

Stillingerne er med tiltrædelse snarest og vi regner med at du bliver fast ansat, hvis du er den rette kandidat. Har overstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Adecco Onsite på telefon 3838 7070.