Spring menu over

Tegnestueleder med baggrund i konstruktioner

 • Job reference 4406999577

Del denne side på

Vil du være en del af en familieejet virksomhed, hvor tegnestue og produktion arbejder i tæt sammenspil? 

Arbejdsopgaver

Fårup Betonindustri Producerer betonkonstruktioner og arbejder med projekter i varierende størrelse og sværhedsgrad, alt fra bolig- og erhvervsbyggeri til større offentlige byggerier. Som Tegnestueleder får du en nøgleposition, hvor du sikrer overblikket over projekteringsprocessen.

Dine arbejdsopgaver bliver derudover:

 • Daglig ledelse af tegnestue med ca. 10 medarbejdere herunder tegnere og ingeniører.
 • Ressource planlægning i sammenspil med projektledelsen.
 • Sikre sammenspillet med produktionen, herunder at tegningsproduktionen er tilstrækkelig, således at produktionsplanen følges.
 • Sikre at tidsplanen følges på de enkelte projekter i tegnestuen med projekteringsleder (ingeniør) og tegnere.  
 • Ansvarlig for rådgiveraftaler/honoraraftaler med eksterne rådgivere.
 • Supportere salgsafdelingen i deres salg og tilbud.
 • Supportere montageafdelingen på kommende og igangværende sager
 • Planlægning, koordinering, styring og evt. beregning af egne projekteringsopgaver.

  Du er fremsynet og kan sætte dig ind i de udfordringer, som kan opstå igennem processen fra start til slut. 
 

Det godt match 

Hos Fårup Betonindustri er der en uformel tone og plads til humor i hverdagen. Du får du et spændende job i en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, samt personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Du arbejder selvstændigt og med stort overblik. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du tænker langsigtet, kan se de potentielle udfordringer og er i stand til at tage beslutninger på baggrund af dette. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde, gode planlægningsevner og tænker i helheder.


Vi forventer, at du har følgende:

 • Uddannelse som konstruktionsingeniør – alternativt har du en anden uddannelse, men erfaring fra en lignende stilling i branchen.
 • Gerne erfaring fra betonelementbranchen. 
 • Ledererfaring med en motiverende og coachende tilgang.
 • Erfaring med projektering af betonelementer, projekteringsstyring og planlægning.

Bliv en del af en uformel kultur med fokus på professionalisme, faglighed og nærvær:

Fårup Betonindustri A/S er en familieejet Betonelementfabrik, etableret i 1959 og bygger i dag i hele Danmark - fra signaturbyggerier som Det Nye Universitetshospital og Moesgaard Museum til større boligbyggerier i de større byer og alt der ind i mellem. 80 fagligt dedikerede medarbejdere sørger dagligt for at fastholde et professionelt fokus på at rådgive om, levere og montere unikke og skræddersyede løsninger til erhvervs-, bolig- og offentligt byggeri. Produktionen og administrationen ligger side om side i Fårup, hvilket danner grundlag for et tæt sammenspil mellem tegnestue og produktion.

Er du én af dem, vi skal få øje på? 
 
Send os et motiveret CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet. Fårup Betonindustri samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål, der ikke fremgår af opslaget, kan du kontakte Recruitment Specialist & Faglig Ansvar, Janni Remon Gammelholm, via mail: janni.Gammelholm@adecco.dk eller pr. tlf. 28 25 14 16.
 
 
Hvad kan du forvente, når du søger job gennem Adecco? 
 
Vi ved, at du gør dig umage, når du søger job hos os. Derfor gør vi os umage med, at du som ansøger får en god oplevelse. Du kan her se, hvordan ansættelsesprocessen er step-by-step. Så ved du nemlig, hvornår du kan forvente svar fra os undervejs, hvis du går videre i processen.
 
 
Sådan ser forløbet ud fra start til slut: Ansøgningsfrist: 21. juli 2021.
 
Step 1: Kort indledende telefonisk samtale, hvor du lærer virksomheden og stillingen bedre at kende - og vi bliver klogere på dig, udover hvad dit motiverede CV fortæller.
 
Step 2: Første samtale hos Adecco - hvor vi går dybere i faglighed og personlighed samt afstemmer forventninger, så vi kan vurdere, om I kunne være det rette match for hinanden.
 
Step 3: Anden samtale hos Fårup Betonindustri - hvor virksomheden lærer dig endnu bedre at kende og i mærker efter om der er kemi. Herefter bliver du personlighedstestet og vi trækker referencer hos tidligere arbejdsgivere efter aftale med dig.
 
Step 4: Udvalgt ansøger tilbydes ansættelse, og øvrige ansøgere får et begrundet afslag.  

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon GammelholmMere information

Vælg brugerprofil