Teknisk Eftermarkedschef til Eurobus Nordic, Danmark

 • Job reference
  4340507014

Er du teknisk stærk og vil du med på en grøn rejse mod CO2-neutral bustrafik? 


Eurobus Nordic har base i Grenland, Norge. Virksomheden importerer elektriske busser fra Kina i mærket ’Golden Dragon’, og i løbet af 2021 lanceres de første 32 busser på det danske marked. I denne forbindelse søges en Teknisk Eftermarkedschef til Esbjerg området.

I stillingen får du ansvaret for at sikre det danske eftermarked. Du har kunden i fokus, og har din daglig gang hos dem.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Driftsansvar for forberedelse og opfølgning af de leverede busser til det danske marked.
 • Løbende kundedialog, der sikrer deres tilfredshed og at busserne er i drift.
 • Sikre at serviceplanen bliver overholdt i samarbejde med serviceværksteder i Esbjerg. 
 • Kvalitetsopfølgning og håndtering af eventuelle reklamationer.
 • Planlægge og udvikle reservedelsforsyning.
 • Supportere i salget af totalløsninger af busser og eftermarkedstjenester, herunder blandt andet opfølgning på tilbud og implementering af realiseret salg.

  Du rapporterer direkte til den Adm. Direktør i Norge, og det falder dig naturligt at tage ansvar for planlægning og prioritering af egne opgaver i den selvstændige rolle som Teknisk Eftermarkedschef. Derudover har du kontakten til fabrikken i Kina, som supporterer dig ifm. reklamationer og teknisk viden.
        

Det gode match mellem dig og virksomheden  

Virksomhedens hovedsæde og din daglige leder er i Norge, og det er derfor vigtigt, at du selvstændigt tager ansvar for dit arbejde. 

Derudover forventes det, at du: 

 • Er selvkørende, har et højt drive og evner at prioritere dine arbejdsopgaver. 
 • Er omgængelig, serviceminded og løsningsorienteret i mødet med kunden.
 • Taler og skriver dansk og engelsk.

 
Du er formentligt uddannet maskinmester, lastvognsmekaniker, busmekaniker, elektriker eller lignende. Du kommer måske fra en lederrolle, hvor du har arbejdet med service og eftermarked, eller også har du erfaring med eldrevne køretøjer eller lignende, som elektronik ingeniør, formand eller som værkfører indenfor lastbiler eller tunge køretøjer. 

Uddannelsesniveau
{Education}

Stig på -og bliv en del af den grønne rejse  

Som medarbejder hos Eurobus Nordic bliver du en del af en grøn branche, og du kommer med på en spændende rejse mod den grønne, CO2-neutrale omstilling af bustrafikken. 
Du får en stilling med en stor grad af frihed under ansvar. Rammen er sat, men du har mulighed for at sætte dit eget præg og være med til at opbygge virksomhedens placering og ry på det danske marked. Stillingen er med udgangspunkt i Esbjerg området, og du skal derfor være bosat i hensigtsmæssig kørselsafstand hertil. Som en del af stilling vil du få en god oplæring, og du skal forvente rejseaktivitet til Kina i denne forbindelse. 

Sprog
{Language}

Sådan ansøger du 

Adecco varetager rekruttering på vegne af Eurobus Nordic. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Vi skal blot bruge dit CV og et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage. 
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant fra Adecco, Janni Remon Gammelholm på tlf. +45 28251416. 


Om virksomheden: 
Eurobus Nordic er en voksende virksomhed med kontor i Norge, et etableret selskab i Danmark og de planlægger i øjeblikket at etablere et kontor i Sverige. De importerer elektriske busser af mærket ’Golden Dragon’ fra Kina og sælges dem i hele Skandinavien. 
Golden dragon er et top brand i Kina, de er en af de markedsledende producenter og producerer hvert år mere end 40.000 tunge busser. Virksomheden har fokus på miljøet og den grøn omstilling. Elbusser er CO2-netrale, mere effektive samt sundheds- og klimavenlige. Med Elektriske busser er der ingen direkte udledning af udstødningsgasser og partikler i byen og støjniveauet er betydeligt lavere. 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm