Spring menu over

Teknisk Sælger - til det rådgivende salg

  • Job reference 88716

Del denne side på

Trives du med frihed under ansvar i en selvstændig rolle, hvor fokus ligger på at udbygge og vedligeholde vores gode kunderelationer? Ransborgs Salg og Service søger en sælger med teknisk forståelse. Kunne det være dig?

Dine tre vigtigste opgaver bliver:

  • Det rådgivende salg for både eksisterende og potentielt nye kunder.
  • Planlægning og bookning af møder & opfølgning på salgsleads.
  • At køre ud på virksomhedsbesøg i hele landet for at hilse på og præsentere vores produkter.

Du bliver en del af en mindre familieejet virksomhed, der i dag tæller 4 ansatte, men vi står aldrig stille og har nye spændende projekter i gang og på vej, - så der er gode udviklingsmuligheder i jobbet på sigt.

Du lykkes i jobbet, når du understøtter vores vækst via indsatser, hvor du aktivt opsøger potentielt nye kunder - som typisk er maskinfabrikker og værktøjsmagere. Du finder det nemt at prioritere dine opgaver, og går struktureret til værks, når du har talt med nye og eksisterende kunder. Det er nemlig vigtigt for os, at alle møder bliver fulgt op på. Du er et godt personligt match til vores virksomhed, når du er god til at snakke med alle, selv tager teten og bare kører på med opgaverne. Vi går op i dét, vi laver – og det mærker vores kunder, når vi er ude hos dem.

Du er muligvis uddannet Industritekniker eller Værktøjsmager, men det vigtigste for os er, at du har kendskab til det tekniske, eller har lyst til at lære det.

Som ny medarbejder hos os bliver du selvfølgelig sat godt ind i de interne arbejdsgange, virksomheden og produkterne, så du kan føle dig godt klædt på i din nye rolle.

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor:

  • Vi altid sætter kunden først?
  • Vi ikke tror på dyre priser, der ikke matcher hverken produkt eller serviceniveau?
  • Vi arbejder løsningsorienteret, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at få maskinen hurtigt i gang igen?
  • Vi kun sælger produkter, vi selv ville eje med fokus på kvalitet, tillid og ordentligt håndværk?

Vores kontor ligger i Skive. Vi forestiller os, at du arbejder hjemmefra – selvfølgelig med undtagelse af når vi indimellem samles på kontoret for at værne om det gode kollegaskab. Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn forhandles efter kvalifikationer – du tilbydes en god grundløn + bonus og pension. Vi stiller gerne en bil til rådighed. Foretrækker du at køre i egen bil, imødekommer vi også det. Arbejdstiden kan du flekse, så det passer ind i din dagligdag.

Skal vi få øje på dig?

Send os et dit CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet hos Ransborgs Salg og Service.

Vi samarbejder med Adecco, så Rekrutteringskonsulent, Jane Stig, er ansvarlig for ansættelsesprocessen. Du kan fange hende på tlf. 60 15 06 86, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi screener ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig!

Lær os at kende

Vi er en familiejet virksomhed der blev grundlagt i 2015 af Erik Ransborg, og er placeret i hjertet af Jylland. Med 15 års erfaring bag os og en livslang interesse for motorer og maskiner, har vi skabt en virksomhed, hvor passion og hjertevarme går hånd i hånd med kvalitet og godt håndværk. Vores vision er nemlig, at CNC industrien bliver fyldt med højkvalitetsmaskiner og fejlfrie produkter.

Måske du allerede kender os? Ellers kan du læse mere om os på vores hjemmeside: https://www.ransborgs.dk eller på vores LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ransborgs-salg-og-service/

Vælg brugerprofil