Spring menu over

Teknisk sælger til Entrade i Galten ved Aarhus

  • Job reference 107031

Del denne side på

Drømmer du om et spændende og selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder, og vil du med på et stærkt team hos en velkonsolideret virksomhed, der tre gange er kåret som Gazelle-virksomhed?

Kan du sige ’JA’ til overstående, er det måske dig, vi søger til Entrade, der er blandt de førende leverandører af installationsmaterialer og serviceudstyr til varmepumper og køleanlæg. Her vil du opleve en hverdag, hvor udvikling, professionalisme og kvalitet sætter et stort præg på både kultur og arbejdsmiljø.

Trives du med frihed under ansvar?

Hos Entrade er der høj til loftet og god stemning, og alle medarbejderne arbejder tæt sammen for at sikre den mest optimale kundeservice. Med frihed til at løse opgaver tilretter du selv din arbejdsdag, hvor du:

  • Proaktivt identificerer salgsmuligheder og styrer salgsprocessen
  • Udvikler og plejer kunderelationerne – nye såvel som eksisterende
  • Reagerer og følger op på henvendelser via telefon, e-mail og web
  • Deltager i salgs-, messe- og markedsføringsaktiviteter

Mulighed for at definere egen stilling

Der kan være flere indgangsvinkler til denne stilling, men det væsentlige er, at du har en god teknisk forståelse, samt er motiveret for salg. Måske er du uddannet køletekniker, elektriker, vvs-installatør eller lignende, og nu vil du gerne prøve kræfter med salg. Det kan også være, at du allerede er en erfaren sælger, som brænder for tekniske løsninger og produkter. Det afgørende er blot, at du ser muligheden for at definere stillingen efter din profil og samtidigt udvikle din faglighed, f. eks med certificeringer bl.a. KMO og uddannelse efter behov. Desuden behersker du dansk i skrift og tale, og det er en fordel, hvis du behersker engelsk eller tysk.

Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og vedholdende med et stort fokus på resultater. Du er udadvendt, imødekommende og med gode kommunikative evner formår du at etablere og fastholde en god dialog med kunderne. Desuden tager du ejerskab, og det er naturligt for dig at følge op på opgaver.

Hvad kan du forvente?

  • Konkurrencedygtig løn med pension og bonus
  • En central plads i et markedsorienteret og professionelt team
  • En velfungerende arbejdsplads med et stort fokus på faglig udvikling og uddannelse

Har vi vakt din interesse?

Så modtager vi gerne dit motiverede CV hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Mere information

Vælg brugerprofil