Spring menu over

TELE-POST I Grønland søger en IT-Netværkstekniker

  • Job reference 4421118261

Del denne side på

Vil du udvikle og sikre den digitale infrastruktur i Grønland sammen med dygtige kolleger? Din hverdag er i Nuuk, Grønlands moderne hovedstad, med alt hvad det indebærer. Hvor du står på ski om vinteren og somrene byder på sejlads i fjordene og vandring i fjeldene.

Arbejdsopgaver

Vil du være med til at drive et effektivt IP-netværk i Grønland? Så søger vi lige nu en ny medarbejder med en naturlig interesse samt passion for IT. I denne stilling er det ikke nødvendigt med mange års erfaring – til gengæld skal du have lyst til at få ny viden og læring i rygsækken. TELE-POST sørger nemlig for at du bliver uddannet og trænet i de tekniske færdigheder, der kræves i en stilling som Netværkstekniker, hvor du er med til at drive et helt lands infrastruktur.

DIN HVERDAG I NUUK
Netværksområdet er helt centralt for TELE-POST og vores forretning. Det er et område i konstant udvikling og danner rygraden  i  TELE-POSTs tjenester. Opgaverne for vores kommende kollega kræver derfor en teknisk profil som kan fastholde  fokus på god support og løsning af driftsopgaver.
Netværksafdelingen består af 9 højt specialiserede fagfolk som understøtter  TELE-POSTs IP-baserede, nationale og internationale tjenester, samt øvrige IP-baserede services - arkitektur, design, optimering, drift, sikkerhed og dokumentation.
Som Netværkstekniker vil du arbejde primært med TELE-POSTs landsdækkende IT-landskab, der understøtter leverancerne af TELE-POST brede produktportefølje, og derfor er Grønlands mest kritiske og komplekse. Under visionen ’TELE-POST bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets ca. 360 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland.

DET GODE MATCH

Du kan være nyuddannet, men har måske nogle års erfaring. Det vigtigste er din indstilling, at du virkelig vil det her, og er parat til at arbejde hårdt med din egen faglige udvikling. Vi forventer med andre ord ikke, at du har mange års erfaring med IT-Netværk, men vi sørger for at oplære og uddanne dig med det nødvendige.

Du:

  • Er uddannet inden for IT og har en stor interesse i at videreudvikle din karriere i IT
  • Er nysgerrig på at lære nyt, og modtagelig for nye udfordringer
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau. Det er naturligvis en fordel hvis du taler grønlandsk.

    Forventningerne til dit og teamets arbejde er høje, hvorfor du som IT-netværkstekniker skal kunne håndtere et til tider højt arbejdspres. Derfor er stærke samarbejdsevner i teamet og tværs over virksomheden et must. 

TELEPOST TILBYDER

Du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø. Mulighederne for både udvikling og indflydelse på egen stilling og karrierevej er helt i top. Dertil kommer muligheden for at stifte bekendtskab med et land og en kultur der giver erfaringer og perspektiv for livet.
Vi tilbyder desuden en lønpakke der svarer til dine kvalifikationer.

ANSØGNING

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Adecco varetager den indledende rekrutteringsproces, så har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Cindie Kogstad, Sales & Staffing Consultant på tlf. 60157303 eller på mail cindie.kogstad@adecco.dk

OM VIRKSOMHEDEN:
Netværksområdet er et centralt område for TELE-POST, der er i konstant udvikling og danner rygraden i TELE-Posts tjenester. Opgaverne for vores kommende kollega fordrer derfor en teknisk profil som kan fastholde et fokus på god support og løsning af driftsopgaver.
Netværksafdelingen består af 9 højt specialiserede fagfolk som understøtter og danner rygraden i TELE-POSTs IP-baserede, nationale og internationale tjenester, samt øvrige IP-baserede services.
Under visionen ’TELE-POST bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets godt 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. TELE-POST hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
CindieMere information

Vælg brugerprofil