Ufaglært kandidat med kendskab til svejsearbejde søges!

  • Job reference
    4384354498


Vi søger netop nu ufaglærte medarbejdere med kendskab til brug af svejseapparater hos en kunde i Køge. Der er tale om et vikariat på i første omgang i et par måneder, men for den rette kandidat kan der være mulighed for fastansættelse.

Som ovenstående påpeger søger vi kandidater, der nødvendigvis ikke har den teoretiske, men praktiske baggrund til at kunne udføre svejsearbejde for en større produktionsvirksomhed i Køge industriområdet.

Om jobbet:
Som svejser er du ansvarlig for den daglige fintuning og beskæring af virksomhedens metalgods. Det betyder at du vil have et stort ansvar ift. kvalitetssikringen af deres produkter inden det skal leveres videre til deres smede. Vores partner er en stor national stålgrosist hvilket betyder at der bliver arbejdet i mange forskellige metal materialer.

Der er stor fokus på sikkerheden ude på sitet hvilket betyder at du ligeledes skal prioritere sikkerheden fremfor en hurtig proces.

Arbejdstiden og villår:
Mandag-torsdag 06.30-14.30
Fredag 06.30-14.00

Lønnen er  143/DKK timen.

Du vil undergå Dansk Industris overenskomst.

Opstart vil være hurtigst muligt.

Vi tager os af det praktiske og garanterer ansættelse under ordnede overenskomstmæssige forhold. Du får pensionsordning og feriepenge.

Ansøg i dag

Har ovenstående fanget din interesse så tryk på ”Ansøg” allerede i dag – Vi kalder løbende kandidater ind til samtale og der er mulighed for hurtigt opstart.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 38381100 mellem kl. 10.00-14.00.


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Karolina Kujawa
Staffing Specialist
38381104