Spring menu over

Vedligeholdelsestekniker, erfaren tekniker til vedligeholdelse af testudstyr

  • Job reference 85061

Del denne side på

Til Grundfos fabrikken i Bjerringbro søger Adecco en erfaren tekniker. Har du en solid teknisk baggrund, og vil du være med til at opbygge et helt nyt system til vedligeholdelse af vores testudstyr og efterfølgende drive det? Og kunne du tænke dig at arbejde med det nyeste inden for test og udvikling af vores produkter?

Så har du nu chancen for at få foden inden for hos Grundfos. Her får du gode muligheder for at præge din rolle og udvikle dig i stillingen – og samtidig være med til at arbejde for at løse verdens vand- og klimaudfordringer.

En professionel vedligeholdelsesafdeling med uformel omgangstone
Du bliver en del af vores globale laboratorieafdeling i Bjerringbro, som tager sig af opbygning og vedligeholdelse af testudstyr og sørger for, at testudstyret altid virker optimalt og følger gældende standarder/lovgivning. Vi er en afdeling med omkring 10 personer, hvoraf nogle er hands-on på maskiner, andre tager sig af softwarevedligehold, mens andre igen har projektledelsesbrillerne på.

Opbygning og løbende administration af nyt vedligeholdelsessystem
Som vores nye vedligeholdelsestekniker bliver du først og fremmest ansvarlig for at drive udviklingen af et nyt vedligeholdelsessystem – et system, du selv er med til at designe og introducere. Når systemet er oppe at køre, vil du være administrator og sørge for den løbende opdatering og vedligeholdelse.

Du bliver desuden den direkte kontakt til brugerne af vores testudstyr samt forbindelsen mellem testteamet og brugerne for at planlægge nedetid, reparationer m.m.

Dine arbejdsopgaver er derfor fordelt på 2 faser, der inkluderer forskellige opgaver – herunder kan du se nogle af dem:

1. fase – Du introducerer systemet
Opbygning af den krævede mængde vedligeholdelsesdokumentation
Deltagelse i definering og udvikling af det nye vedligeholdelsessystem i samarbejde med afdelingen

2. fase – Du drifter og vedligeholder systemet
Daglig drift og dertilhørende administrative opgaver – herunder planlægning af interne og eksterne partnere, der skal servicere og kalibrere udstyr
Sikre at nødvendige reservedele er til rådighed for at kunne udføre planlagte tests
Samarbejde med projektledere for at sikre, at nedetid og fejl bliver registreret korrekt samt opfølgning på eventuelle problemer i denne forbindelse

Solid teknisk baggrund
Noget af det vigtigste er, at du har kombinationen af solid, teknisk forståelse og gode kommunikationsevner, da du skal tale med mange forskellige mennesker om vores systemer. Derudover trives du med en uformel jargon i en hverdag, som kan være travl og til tider omskiftelig.
Derudover forestiller vi os, at du har:
en solid teknisk baggrund, fx som elektromekaniker, automatiktekniker, elinstallatør, elektriker eller lignende – vi er åbne for flere forskellige tekniske baggrunde
erfaring med og viden om opbygning af, fejlfinding på, samt vedligeholdelse af testudstyr eller lignede
flydende danskkundskaber samt solide engelskkundskaber
gode Office-evner
viljen og evnen til at lære nye processer og systemer at kende
gode samarbejdsevner og er servicemindet.

Hvorfor Grundfos?
I Grundfos tør vi gøre ting, som andre ikke kan eller tør gøre. Vores kompetencer forpligter os til at udvikle banebrydende løsninger til verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker på jorden. Vi tror på, at innovation ikke blot er en forretningsmulighed, men en forpligtelse. Og hvad der virkelig betyder noget for os er ikke kortsigtet profit, men den forskel, vi gør. Ved at blive en del af vores stærke sammenhold, kan du også bidrage til en positiv forandring i verdenen, uanset din rolle.

Grundfos tilbyder desuden:
Et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.
Fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder og rabatter

Yderligere information
Adecco håndterer rekrutteringen på vegne af Grundfos, hvorfor alle henvendelser skal rettes til konsulenter hos Adeccos Grundfos-team på tlf. 3838 1145.
Vi indkalder relevante kandidater løbende og forbeholder os mulighed for at indkalde kandidater, inden ansøgningsfristen udløber.
Skulle du have specifikke tekniske spørgsmål omkring stillingen, er du også velkommen til at kontakte R&D Manager Christian B. Kristensen på telefon 50201660.
Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og tager stillingen ned, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du udforske Grundfos universet nærmere, så kig forbi os på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zwY54t455CU eller på LinkedIn: www.linkedin.com/company/5195.

Mere information

Vælg brugerprofil