Spring menu over

Vi søger en teamleder til konditori i Brøndby

  • Job reference 114177

Del denne side på

Er du faglært konditor med lederambitioner - og måske endda ledererfaringer? Har du samtidig lyst til at blive en del af en stor og velfungerende produktionsenhed i Brøndby, hvor du får lov til at tage stort ansvar og udvikle dig sammen med os?

Du kan blive vores nye teamleder i konditoriet, hvis du er:

  • Passioneret omkring dit håndværk
  • Har erfaring med procesledelse, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed
  • Fagligt dygtig
  • Er ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Er en god leder og kommunikator
  • Er mødestabil og struktureret
  • Kan begå dig på dansk og engelsk
  • Er god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Er fuld af gå-på-mod og initiativ

Vi tilbyder:

  • Ordnede arbejdsforhold i et moderne konditori med 35 gode kollegaer
  • Du bliver en del af et stort fællesskab, hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil
  • Gode udviklings- og karrieremuligheder i en stor organisation
  • Løn efter kvalifikationer med pensionsordning
  • Medarbejder goder

Info om arbejdet

I denne stilling kan vi tilbyde 37 timer om ugen, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend.
Arbejdstiden ligger mellem kl. 06.00 og kl. 15.00.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du vil kreere kager til konditoriets mange forskellige kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder.
Som konditor hos os, vil dine primære arbejdsopgaver dog være at fremstille vores varierende sortiment af kager og tørkager, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Du lærer konditoriets teknikker og koncepter at kende gennem praktisk træning og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kollegaer sørger du for, at I har en arbejdsplads med faglighed, socialt samvær og betænksomhed, hvor I er fælles om at levere den smukke enkelthed i dansk bagestil med særligt fokus på kvalitet.

Konditoriet i Brøndby er centralproduktion for virksomhedens butikker på Sjælland og kendetegnes ved at producere produkter af høj kvalitet i større batch - med fokus på fødevaresikkerhed, kvalitet og levering. Du kommer dermed til at præge og arbejde med en meget bred pallette af arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Hvad kan virksomheden tilbyde?
Hos virksomheden får du et alsidigt job med fagligt dygtige kollegaer og spændende individuelle udviklingsmuligheder. Virksomheden er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, hvilket skaber gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi tror på, at du med dedikation, passion og hårdt arbejde, kan nå hvorhen du drømmer om, og vi har en oprigtig interesse i hele tiden at udfordre og løfte hinanden på tværs af faglige kompetencer og afdelinger. Dette skaber et unikt og stærkt sammenhold både i den lokale afdeling i Brøndby - og i virksomheden generelt. Vi står sammen om at værne om den gode kvalitet og om holdningen til, at det vi laver og gør, skal give vores gæster en kompromisløs oplevelse.

Ansøgningsprocessen
Du ansøger ved at udfylde "ANSØG" formularen på hjemmesiden.
Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt!
Ser vi dig som et potentielt match, indkalder vi dig til en telefonisk samtale.
Går du videre i ansøgningerproccessen vil vi invitere på en fysisk rundvisning- og samtale i konditoriet efterfølgende.

Spørgsmål?
Du kan skrive en mail til Nikolaj som er med i rekrutteringsprocessen.
Mail: Nikolaj.holm@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil