VI SØGER ERFAREN IT-SPECIALIST TIL PATIENTERSTATNINGEN I KØBENHAVN

 • Job reference
  4405558068

Har du solid erfaring i IT-support, og arbejder du effektivt, systematisk og vedholdende i dine IT-processer? Har du et højt serviceniveau samt et solidt overblik, når opgaverne bliver mere komplekse – også i pressede situationer? Så har vi måske muligheden for netop dig!

IT-afdelingen hos Patienterstatningen vokser, og vi søger derfor en erfaren IT-specialist til at yderligere forbedre teamet og processerne i afdelingen.

Som IT-specialist er din fornemmeste opgave at sikre tilgængelighed, effektivitet og kvalitet på IT-platformen til gavn for vores medarbejdere og kunder. Dette kræver, at du står på et solidt fundament af viden og erfaring inden for IT, og at du arbejder ud fra en nysgerrig og systematisk tilgang. Du skal selvstændigt identificere, løse og følge op på medarbejders og kunders opgaver, projekter og aftaler, samt have lyst til at arbejde med en bred vifte af komplekse opgaver og systemadministration.

Du vil få en central og ansvarsfuld rolle i den daglige IT drift, vedligehold og optimering ved en dynamisk virksomhed, hvor du vil have en stor kontaktflade med husets medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Drift og vedligehold af virksomhedens infrastruktur
 • Administration og fejlsøgning af IP netværk, Cisco, Azure Cloud, ESDH systemer mv.
 • Optimering og vedligehold af operationel og administrativ sikkerhed (sårbarhedshåndtering)
 • Ansvarlig for test og releases af software samt udarbejdelse af dokumentation
 • Deltage og være repræsentant på projekter på tværs af organisationen
 • Support til dine kollegaer i teamet (1st og 2nd level)
 • Kontakt og tæt samarbejde med leverandører

 

Du har

 • Solid erfaring i IT-administration og stærkt kendskab til processerne herunder
 • Erfaring med selvstændigt at drifte, fejlfinde og optimere på en virksomheds infrastruktur
 • God erfaring med drift og administration af operativsystemer, netværk og sikkerhed
 • Gerne kendskab til ISO 2700x, CIS, NIST & MITRE ATT&CK
 • Gerne erfaring med at deltage i projekter i en organisation
 • Stærke kommunikative evner i dansk – både i skrift og tale

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Som person er du

Selvkørende og systematisk i din tilgang til arbejdsopgaver og processer. Du får energi af at løse de komplekse IT-udfordringer i hverdagen, og kan støtte dit team, medarbejdere og kunder på en professionel måde - også i stressede perioder. Du er ærekær i arbejdsgangen, og stræber efter at løse opgaverne ordentligt i første forsøg. Du er udadvendt med en naturlig evne til at arbejde proaktivt, og er ivrig efter at hente nye idéer og opgaver.

 

Sprog
{Language}

Vi tilbyder

At blive en del af et spændende arbejdsmiljø, hvor vi fokuserer på at levere resultater, samtidig med at vi har en positiv og åben arbejdsatmosfære. Du vil blive en del af et supportteam i vækst, med stærk erfaring og daglig sparring og god mulighed for personlig / professionel udvikling.


Er du vores rette match?

Vi samarbejder med Adecco på denne rekrutteringsproces – hvis du ønsker at blive en del af Patienterstatningen, skal du indsende din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent, Line Sophie Heyn på +45 3838 1211 eller Line.Heyn@adecco.dk.

Vi har løbende interviews - send din ansøgning i dag!

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Patienterstatningen

Patienterstatningen behandler erstatningskrav fra patienter, der er kommet til skade i forbindelse med behandling på fx et hospital, hos egen læge eller som følge af bivirkninger efter et lægemiddel.

Patienterstatningen er den institution i Danmark, der giver erstatning for skader efter sygdomsbehandling, undersøgelse og sundhedsfaglige pleje mv. Vi behandler også sager om skadelige bivirkninger af medicin og fejlmedicinering. Alle er dækket af ordningen og kan søge erstatning, hvis de er blevet behandlet i Danmark. Afgørelserne træffer vi på baggrund af lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet og udregner erstatningerne efter erstatningsansvarsloven. Patienterstatningen leverer samtidig vejledende udtalelser til Erstatningsnævnet om varigt mén og erhvervsevnetab

Vi er en organisation bestående af 162 medarbejdere samt 70 lægekonsulenter.

 

Kontaktoplysninger
Line Sophie Heyn
Recruitment Consultant
+45 3838 1211
Line.Heyn@adecco.dk