Vi søger HR-assistent til Carglass A/S

 • Job reference
  4378209287

Drømmer du om en karriere inden for HR og ser du dig selv indgå i et dynamisk nordisk miljø? Ønsker du at arbejde med mennesker kombineret med lysten til at sikre HR-processerne? Så er det dig, vi leder efter!

Carglass A/S søger en ny deltidsmedarbejder (cirka 20 timer ugentligt), der har erfaring med HR-relaterede opgaver, herunder gerne erfaring inden for rekruttering, rapportering og medarbejderundersøgelser, til deres team i København.

 

Rollen indebærer blandt andet

Opgaver i Danmark

 • Ansvar for personaleadministrative opgaver og sagsbehandling
 • Administration af tidsregistreringssystem inkl. datagrundlag for løn
 • Vejledning på HR-området til ledere og medarbejdere inkl. overenskomstspørgsmål
 • HR-rapportering, sygefravær, medarbejderomsætning, arbejdsskader mv.
 • Bistå i rekrutteringsprocesser
 • GDPR ift. personale

Opgaver i Norden

 • System-implementering af WorkDay i samarbejde med vores engelske hovedkontor
 • Gennemføre medarbejderundersøgelser i samarbejde med Belron-gruppen (deltage i teams-møder, opsætning, kommunikation mv.)

 

Du er den rette

Hvis du har et brændende engagement i mennesker og nyder at arbejde med det operationelle HR og HR-processer. Du er struktureret og energisk, arbejder selvstændigt og systematisk samt får arbejdet gjort på en god måde. Derudover kan du modstå højt tempo og har en høj arbejdsmoral. Erfaring med overenskomster er også en fordel, men ikke et krav.

Du er måske en initiativtager, der ser muligheder for forbedring og udvikling af rutiner og koncepter.

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Dine kvalifikationer

 • Gode computerfærdigheder, og gerne erfaring med Quinyx eller andet tidsregistreringssystem
 • Interesse for effektivisering og brug af ny teknologi
 • Gode dansk og engelsk kundskaber
 • Flair og forståelse for de nordiske sprog

 

Sprog
{Language}

Hos Carglass får du

Gode kolleger, der ønsker, at du trives i et spændende og dynamisk miljø med stort engagement, kvalitetsbevidsthed og et stærkt kundefokus, hvor service er på forkant. Engagerede og fleksible kolleger, der er pålidelige og har et glimt i øjet, og sammen har vi skabt et godt arbejdsmiljø – vi synes, vi har et fantastisk sted at arbejde!

Vi vækster i Carglass A/S, og det vigtigt for os, at vi trives sammen i et godt arbejdsmiljø og vi har regelmæssige arrangementer og aktiviteter, hvor alle kan deltage.


Er du det rette match?

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Carglass A/S, så send en kort ansøgning samt CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringsteam:

Line Sophie Heyn på telefon +45 3838 1211
Anna Rasmussen på telefon +45 3838 1163

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Carglass A/S

Carglass A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for montage og reparation af bilglas. Vi er en virksomhed i vækst og har derfor konstant brug for nye medarbejdere inden for vores fokusområder.


Vi har i dag 200 medarbejdere på tværs af hele landet. Carglass A/S er en del af Belron® Gruppen, som er verdens førende virksomhed inden for reparation og udskiftning af ruder. Belron® opererer i 35 lande og har et team på over 12.500 højt kvalificerede teknikere, der betjener mere end 10 millioner kunder hvert år. Det vil sige, vi betjener en ny kunde hvert 3. sekund!


 


Kontaktoplysninger
Recruitment Team
+45 3838 1211 / +45 3838 1163