Vi søger Sr. Accountant til Lumasense Technologies!

 • Job reference
  4356862648

Er du analytisk drevet, og har du international forretningsforståelse? Har du erfaring med hele regnskabspaletten, selvstændigt ansvar og international rapportering? Så er det måske dig, vi står og leder efter!

Lumasense Technologies, en del af Advanced Energy, er på udkig efter en struktureret, selvstændig og detaljeorienteret Sr. Accountant til deres team i Ballerup. Rollen er alsidig og du bliver en del af en international virksomhed, hvor der skal rapporteres til deres store finansenhed i England. Udover bogholderimæssige opgaver samt videregivelse af løninformationer til eksterne samarbejdspartnere, vil du blive ansvarlig for at præsentere resultater og de økonomiske aspekter for den danske enhed.  

Ansættelsen er på 12 måneder, med henblik på efterfølgende fastansættelse. 

 

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for bogholderi, herunder tilsyn til bank, tilgodehavende og andre aktiviteter inden for samme enheder
 • Balanceafstemninger, finansielle transaktioner og rapporteringer til ledelse i DK / GB
 • Betalinger, moms og ekstern revision
 • Godkendelse af lønbetalinger
 • Sparring til regionalt finansteam
 • Diverse ad hoc opgaver

 

Kvalifikationer

 • Min. 2 års erfaring inden for regnskab (herunder godt kendskab til double entry)
 • Erfaring i Microsoft Office og superbruger i Excel
 • Erfaring med ERP systemer, gerne Navision og SAP
 • Flydende i dansk og engelsk, skrift og tale

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Som person er du

Kvalitetsbevidst og overholder dine deadlines, med stærkt fokus på detaljen. Du er en teamplayer, og hjælper proaktivt med sparrering i teamet for kvalitetsorienteret levering. Du er åben for nye idéer, og villig til at stille opfølgende spørgsmål. Ydermere er du fleksibel, hjælpsom og sætter en ære i at tingene er gennemarbejdet og i orden. Sidst men ikke mindst, betegner du dig selv som en god kollega med en positiv indstilling til tingene og arbejdsopgaver. 

 

Sprog
{Language}

Vi tilbyder

Du bliver en del af et dynamisk og engageret finansteam, hvor udvikling og optimering af processer er en prioritet. Udover dette, vil du blive en del af en international organisation med mulighed for eventuel ansættelse efter 12 måneder. 


Vi vil gerne høre fra dig

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Lumasense Technologies, så send din ansøgning og CV på engelsk via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringskonsulenter:

Recruitment Consultant: Line Sophie Heyn +45 3838 1211

Tiltrædelse er snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Lumasense Technologies A/S

Lumasense is a part of Advanced Energy, that has devoted more than three decades to perfecting power for its global customers. We design and manufacture highly engineered, precision power conversion, measurement, and control solutions for mission-critical applications and processes.


Our products enable customer innovation in complex applications for a wide range of industries including semiconductor equipment, industrial, manufacturing, telecommunications, data center computing, and medical. With deep application know-how and responsive service and support across the globe, we build collaborative partnerships to meet rapid technological developments, propel growth for our customers, and innovate the future of power.


Kontaktoplysninger
Recruitment Team
+ 45 3838 1211