Vikarer søges til containertømning i Taulov

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2285061

Adecco A/S søger på vegne af vores kunde i Taulov lagermedarbejder til kortvarige vikariater

Ser du dig selv arbejde i et lager for gods til og fra Skandinavien og hele Europa? Og er du klar på, at blive en del af en logistikvirksomhed? Så er det dig vi søger!


Din rolle

Du vil som en lagermedarbejder arbejde meget selvstændig men også sammen med andre i et team. Du skal tømme indkommende lastvogne, sortere pakkerne og læsse de udgående lastvogne. Der kan altid opstå uforudsigelig opgaver, så du skal være klar til at give en hånd.

Du er med andre ord med til at sikre, at den danske og den europæiske befolkning får deres bestilte pakker hjemme hurtigst muligt.


Dine evner og kompetencer

Det er vigtigt, at du har sans for kvalitet og grundighed, da pakkerne skal være i top, når de havner hos bestilleren.

Da du vil være en del af et team, er du uundværlig og derfor, er det afgørende at du er meget mødestabil, således at dine kollegaer altid kan regne med dig.

Det er et krav, at du mestrer enten dansk eller engelsk i tale da sikkerhedsregler står beskrevet på dansk og engelsk.

Det er en fordel hvis du har arbejdet på et lager før, men ikke et krav. Hvis du har et truckcertifikat er det også en klar fordel, men ikke krav.


Hvorfor vælge os

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.

Hos vores kunde vil du som vikar være del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Derudover tilbyder kunden attraktive løn- og arbejdsforhold.

Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt og så vil der løbende komme vagter. Antal af ugentlig arbejdstimer er varierende.
Arbejdstid på daghold er fra kl. 6 – 14 og på aftenhold fra kl. 14 – 22, eller efter aftale med kunden.

Har overstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Malin Wegner på +45 3838 1119.