Spring menu over

VIL DU ARBEJDE SAMMEN MED TOPPEN AF DANSK ERHVERVSLIV OG UDVIKLE DIG SOM KONSULENT INDENFOR RÅDGIVNING OG HR?

  • Job reference 85901

Del denne side på

Så er du måske vores nye praktikant!

Adecco A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for HR-ydelser og vi beskæftiger os med Rådgivning og Headhunting til faste stillinger på hele Sjælland.

Vi søger én praktikant med opstart april 2022 til vores kontor på Frederiksberg. Praktikpladsen er i vores afdeling: Recruitment. I afdelingen arbejder med at matche kandidater til vores kunder – enten til vikariater eller faste stillinger. Vi servicerer et bredt udsnit af danske og internationale kunder – herunder til brancherne: Finans, Pharma, Salg, Marketing mm.


Vi tilbyder dig en spændende og lærerig praktikplads

Adecco A/S tilbyder et spændende og udviklende forløb i en international markedsledende koncern, hvor du vil få indsigt i mange aspekter af arbejdet i rekruttering. Som praktikant vil dit arbejdsområde primært være centreret omkring den daglige kontakt til kandidater i en tæt og nærværende dialog. Du vil få god oplæring i search og screening af kandidater, samt ansvar for en række HR og administrative opgaver.


Vi forestiller os at du

Som person er selvstændig, proaktiv, udadvendt og nysgerrig på ny viden.
Du er struktureret og kan jonglere med mange bolde i luften på én gang, men er også god til at gribe dem. Du har derudover let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer, og kan dansk og engelsk på flydende niveau.


Vi ønsker at du bliver en integreret del af vores team

Derfor forventer vi at du kan arbejde 4-5 dage om ugen svarende til 30-37 timer.


Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål kan du kontakte Recruitment Manager, Sara Åkerström på +45 28 44 77 16 eller på sara.aakerstroem@adecco.dk.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere information

Vælg brugerprofil