Spring menu over

Hvorfor vælge os, som din arbejdsplads?

Vores kultur

En af vores styrker i Adecco, er den særlige ånd og kultur, hvor passion og engagement for arbejdet, er motivationen og omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. At vide, at vi hver dag gør en forskel for vores vikarer, kunder, og ikke mindst vores medarbejdere, gør jobbet fantastisk!

Vores kultur og personlighed skal også matche din. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi passer godt på. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde, for det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur er der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance.

Derfor arbejder vi dagligt på en feedback-kultur, som opfordrer til en positiv og åben dialog i hverdagen. En kultur, hvor man tør tale om både de succeser og fiaskoer, som hverdagen byder på. Tillid er en altafgørende ingrediens for et succesfuldt samarbejde. Feedback-kultur skaber arbejdsglæde og et psykisk godt arbejdsmiljø, som i den grad, er med til at mindske stres på arbejdspladsen.


Hverdagen

Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har man gode idéer og input, kan man være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Hos os er dagligdagen som regel præget af et højt tempo og sammen med vores stærke performance-kultur, betyder det at, man som medarbejder skal kunne trives i en hektisk hverdag. Når vi når vores mål, er vi gode til at fejre vores succeser sammen. For os, er det dog mindst ligeså vigtigt at lære af de mål vi ikke når, for at kunne udvikle og forbedre os sammen.

Vi har mange sociale arrangementer, så det er vigtigt for os, at man er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os. Typisk er det arrangementer, som Kick-off, teambuilding, afdelingsarrangementer samt vin-og ølsmagninger og fredagsbar, som er med til at styrke vores sammenhold. Hos os ved vi nemlig godt, at vi står langt stærkere, som et team.


Er du vores rette match?

Se vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning allerede i dag til: job@adecco.dk


Her kan du møde en af vores medarbejdere fra Adecco, som giver et indblik i, hvordan det er at være medarbejder hos os.

Vælg brugerprofil