Spring menu over

Adecco WayToWork

Vi ønsker at sætte fokus på ungdomsarbejdsløsheden i Danmark. Det gør vi med kampagnen WayToWork - som handler om vejen ind på arbejdsmarkedet. Om det første job der for nogle kan være rigtigt svært at få. Det er et overset emne - og det på trods af, at arbejdsløsheden for de 25-29 årige der stigende - og har været det gennem de sidste 3 år.

Vi rekrutterer medarbejdere hver eneste dag og vores oplevelse er, at unge nyuddannede - de er fantastiske. De tilføre en stor værdi til virksomheder, til deres kollegaer - og til udviklingen af forretningen, da de kommer med ny viden og en tilgang, som er positiv og fuld af god energi.

 

Sæt dig i direktørstolen på Danmarks fedeste Sommerjob!

Har du, hvad der skal til for at stå i spidsen for en virksomhed med en omsætning på mere end 900 millioner kroner om året? Og som hver dag har mere end 2000 mennesker i arbejde - alene i Danmark? Har du gennemslagskraft, lederevner, strategisk overblik og kan du motivere dine kollegaer?

Hvis ja - så søg jobbet her www.adeccowaytowork.com og bliv Adecco Danmarks CEO1Month 2017

Har du styr på drømmejobbet? Eller er du i tvivl...

Vi giver dig muligheden for at prøve kræfter med forskellige jobs i en dag, så du kan få bekræftet eller afkræftet, hvad der er dit drømmejob. Er du til tal & regnskaber, strategi & forretningsudvikling - eller vil du hellere arbejde med performance & personaleudvikling.

Kig efter #testdrømmejobbet på vores Facebook side AdeccoDanmark, her finder du alle de jobs, du kan teste dig selv af i for en dag.

Test drømmejobbet den 25. april 2018

Den første job på CV'et er vigtigt

Kandidater med erfaring - de er i højsædet. Men man får altså kun erfaring, hvis man får lov til at prøve - og ikke er kræsen!

Vi opfordrer alle vores kunder og øvrige virksomheder til at ansætte unge nyuddannede i lønnede praktikforløb - gerne af minimum 3 måneders varighed. Erfaringen med at skulle fungere på en arbejdsplads, i et team og skulle tage ansvar og løfte en opgave - den er rigtig vigtig. Og mindst lige så vigtigt er det, at man så efterfølgende kan opgive en reference, når man skal videre og søge et job.

Til de nyuddannede lyder vores opfordring! Et praktikforløb er altid en god erfaring og lærerigt - også selv om det ikke lige er præcis i tråd med ens drømmejob. Vær åben og tag imod de tilbud du får - erfaringen fra arbejdsmarkedet, den er værdifuld, den er dannende og kan være den lille forskel der gør, at du får det næste job, du søger.

Vi tilbyder at rekruttere gratis for alle virksomheder, som vil ansætte en nyuddannet i mindst 3 måneders lønnet fuldtidsarbejde!

Vælg brugerprofil