Spring menu over

Skal I bruge hjælp til finansafdelingen, bogføring af bilag eller gøre regnskabet klar til godkendelse hos revisoren? Der er rift om dygtige bogholdere. Vi har samlet en talentpulje af erfarne bogholdere, der kan imødekomme dine behov - med erfaring i jeres systemer. Vi klarer alle ansættelsestyper med vores landsdækkende service til alle brancher: Selvstændige bogholdere, freelance-, deltid- og fuldtidsansættelser. Rekrutteringer og vikariater. Udover vores konstant opdaterede talentpulje, får du også følgende fordele:

  • I får match- og tilfredshedsgaranti
  • Vi står for det besværlige: Jura, HR, administration, interviews, referencer, mm.
  • Vi færdighedstester på kreditor/debitor
  • Vores pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering hjælper med at tiltrække de dygtigste bogholdere

Med Adecco på sidelinjen får du en ærlig samarbejdspartner, der sætter sig ind i og forstår dine behov. Vi sætter en ære i at tilbyde den højeste kvalitet – og en bogholder, der kan skabe værdi allerede fra første dag.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Landsdækkende rekruttering til bogholderiet

Vi har kontorer i alle landets største byer: København, Aalborg, Aarhus, Odense, Fredericia, Aabenraa. Så udover vores store branchekendskab, forstår vi også det lokale marked og kandidaterne i nærmiljøet. Vi har over 30 års erfaring med rekruttering, og vi ved, hvad der skal til for at finde og fastholde de rigtige kandidater, når bogholdere søges. Og med et besøg hos jer, sikrer vi samtidig, at vi kan opfylde jeres krav og behov.

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede bogholdere – også kaldet en talentpulje. Vi ved, at der er et større behov for bogholdere, og vigtigheden af medarbejdernes funktioner i virksomheden. Derfor har vi snydt lidt hjemmefra og allerede fundet, interviewet og testet kandidater. Så er den del af rekrutteringsprocessen klaret på forhånd. Hvilket betyder, at vi hurtigere kan præsentere dig for erfarne bogholderkandidater til eksempelvis debitor- eller kreditor stillinger.

I kan du kontakte en af vores afdelinger, hvor vores konsulenter sidder klar til at hjælpe med vikariater, projekt- og fastansættelser:

 

Vi har alle typer bogholdere klar til jeres firma

Når vi siger alle, så mener vi virkelig alle. Vores kunder gennem tiden har ofte haft vidt forskellige ønsker og behov. Derfor har vi specialiseret os i at finde og ansætte bogholdere og andre regnskabsmedarbejdere til alle slags ansættelser og brancher. Eksempelvis:

  • Selvstændige, selvfakturerende bogholdere
  • Bogholdere ansat gennem os i vikariater til alle virksomhedsstørrelser
  • Projektansatte bogholdere, når der søges assistance til specifikke projekter
  • Og rekrutteringer til fastansættelse i alle regnskabsroller

Alt sammen med tilfredsheds- og matchgaranti.

Vi fokuserer på, at finde regnskabsmedarbejdere, der kan skabe værdi allerede fra første dag i bogholderiet eller finansafdelingen.

 

Hvorfor skal du vælge Adecco til at finde din næste bogholder?

Med vores matchgaranti på alle ansættelsestyper, er du sikker. Sikker på, at du i sidste ende får den rigtige medarbejder ansat. Vi tror så meget på vores processer og ansættelser, at vi tør give garanti for, at vi finder den rigtige første gang. Det sikrer jer mod dyre fejlrekrutteringer.

En fast del af vores proces er vores tests. Vi tester alle bogholderkandidater på kreditor/debitor. Med tests kan vi tage et spadestik dybere i kompetencerne hos kandidaterne. Det gør vi samtidig med tjek af referencer og CV. Derudover møder vi alle kandidater ansigt-til-ansigt.

Med tests, interviews og afdækning af opgaven hos jer, kan vi finde det bedste match mellem jeres behov og virksomhedskultur – og bogholdere, der skaber værdi. For akkurat med en stilling som bogholder, er det nødvendigt at have de rette kvalifikationer. Derfor må vi også matche jeres behov med kandidaternes kompetencer og erfaringer.

 

Skal vi få styr på jeres regnskaber?

Når du vælger os som din HR-partner, kan du spare en masse tid og ressourcer. Men udover det, tilbyder vi også at være en værdifuld samarbejdspartner. Vi står klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat eller ansættelser, der vil passe bedst til jeres behov og unikke virksomhedskultur. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye bogholder til dit kontor, hvad enten du har brug for at ansætte til et vikariat, projekt- eller fastansættelse.

Med Adecco på sidelinjen slipper du for alt det besværlige i forbindelse med ansættelse af din næste bogholder. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen eller give os et kald.

Vælg brugerprofil