Spring menu over

Lønkonsulent søges? Så lad os hjælpe dig. Der er mangel på finansfolk på det nuværende marked, hvilket gør det ekstra svært at finde en kompetent lønkonsulent. Vi er specialister i rekruttering af alle typer medarbejdere inden for økonomi, regnskab, løn og personaleadministration. Uanset om der er tale om en vikar eller fastansat, en lønkonsulent, lønbogholder eller noget helt tredje, så garanterer vi, at vi kan finde den helt rette medarbejder til jer.

I skal vælge Adecco fordi:

  • I får match og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • I får adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater – sikrer jer en hurtig løsning
  • Vi laver målrettede annonceringer og færdighedstester alle potentielle kandidater
  • Vi står for alt det besværlige herunder jura, HR, administration, interviews, referencer, og meget mere

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi er klar til at hjælpe jer med at finde jeres næste lønkonsulent

En virksomhed kan hurtigt komme i knibe, hvis den mangler en lønkonsulent over for lang en periode. Når en lønkonsulent søges, ved vi, at alle virksomheder har forskellige ønsker og behov. Nogle ønsker en lønkonsulent til en projektansættelse, andre ønsker en vikar og en helt tredje ønsker at fastansætte en lønkonsulent. Af den grund har vi udviklet Try & Hire, som kan være en god overvejelse for de fleste virksomheder. En ’win-win’ kunne man kalde det.

Try & Hire er en måde at se en potentiel medarbejder an på vikarbasis før indgåelse af fastansættelse. Med Try & Hire får I:

  • En rekrutteringsspecialist ud til jer, som afdækker jeres nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskulturen
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater – heriblandt lønkonsulenter
  • Målrettede annonceringer efter kandidater – både i vores nationale og internationale netværk og på diverse platforme
  • Kandidater, som er blevet mødt ansigt-til-ansigt og som har været igennem kreditor/debitor tests, personlighedstests og kognitive tests

Vi har kontorer i alle landets største byer, hvilket betyder, at der aldrig er en rekrutteringsekspert længere væk, end at vedkommende kan komme til jer. Med kontorer i København, Aalborg, Århus, Odense, Fredericia og Aabenraa er du sikret rekrutteringseksperter, som ikke blot har speciale i jeres branche, men også kender til potentielle kandidater i jeres nærområde, når en lønkonsulent søges.

Vi tror så meget på vores processer og ansættelser, at vi tør give garanti for, at vi finder den rigtige lønkonsulent i første omgang. En fast del af vores proces, er vores tests. Med tests får vi et dybere indblik i hver kandidats kompetencer og personlige profil. Samtidig tjekker vi referencer og CV og sikrer at jura, HR og andet formelt er på plads.

Når vi rekrutterer, indtager vi rollen som dobbeltambassadør. Vi tror på, at de mest engagerede kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt og tillidsfuldt. Det er blandt andet derfor vi, som et af de eneste vikarbureauer, udbetaler pension til alle vikarer. Samtidig sætter vi en ære i at være jeres ambassadør overfor kandidaterne, så de får et virkelighedstro indtryk af jeres virksomhed. Kandidaterne får at vide hvilke muligheder og udfordringer, der ligger i stillingen som lønkonsulent, så der ikke hersker tvivl om, hvilke succeskriterier og fremtidsmuligheder, de og I kan forvente.

Vi ved at det kan være stressende, når en lønkonsulent søges og derfor står vi klar til at hjælpe. Lad os rådgive jer om, hvilken type kandidat eller ansættelse, der vil passe bedst til jeres behov og unikke virksomhedskultur. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte lønkonsulent til jeres virksomhed. Uanset om I har brug for at ansætte til et vikariat, projekt- eller fastansættelse.

Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi sidder klar til at hjælpe!

Vælg brugerprofil