Spring menu over

Søger du en økonom til din virksomhed? Så står Adecco klar til at hjælpe dig

Vi kan hurtigt og effektivt finde den rette nye medarbejder til din virksomhed. Som specialister inden for bogholderi, økonomi og regnskab kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat til jobbet. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og servicerer i hele landet, så uanset placeringen på din virksomhed er du velkommen til at kontakte os.

Her er fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Vi tjekker referencer hos alle kandidater
  • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde en økonom til dig – hurtigt og ubesværet

Med 30 års erfaring inden for rekruttering af økonomer, har vi et stort branchekendskab, som gør, at vi lynhurtigt kan finde den medarbejder, som du står og mangler. Vi er til stede i alle landsdele, så uanset om du søger en økonom til Aarhus, København, Odense, eller Kalundborg, så står vi klar til at løse opgaven. Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt et internationalt netværk, der går på tværs af 60 lande, kan vi tiltrække de mest velkvalificerede kandidater til opgaven. Vælger du os som din samarbejdspartner, så slipper du også for at bekymre dig om ting som overenskomster og administration - det klarer vi!

Vælger du os som din samarbejdspartner får du tilmed følgende fordele:

  • Vi besøger dit firma for at få afdækket dit behov i dybden
  • Vores jurister garanterer, at alle gældende lovgivninger og overenskomster overholdes
  • Vi står med det fulde ansvar som arbejdsgiver
  • Vi står for registrering og rapportering til SKAT
  • Vi tjekker uddannelsespapirer, CV og referencer

Dertil har vi også lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal være med til at sikre samme høje kvalitet – hver gang. Rent praktisk betyder Adecco Quality Map, at din kommende økonom har været til samtale hos os, og at alle vores kandidaters referencer bliver tjekket op på.

Står I og skal ansætte til andre stillinger, tilbyder vi desuden rådgivning og sparring. Fordi vi er en del af The Adecco Group, har vi ikke blot et stærkt nationalt netværk i ryggen, men også et internationalt. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at rådgive jer om tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft, såfremt I har brug for det.

Ved at vælge os som din HR-partner kan du spare en masse tid og ressourcer, men det er ikke alt. Vi tilbyder nemlig også at være en værdifuld rådgivende samarbejdspartner. Således står vi klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til dine behov og jeres unikke virksomhedskultur. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye økonom til dit kontor, hvad enten du har brug for at ansætte til et vikariat, et tidsbegrænset projekt eller en fast stilling.

Lad Adecco være din samarbejdspartner og medspiller, og slip for alt det besværlige i forbindelse med ansættelse af din næste medarbejder. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil