Spring menu over

Hvis du står og mangler en regnskabsassistent, så kan vi hjælpe dig.Vi er specialister på office-området. Vi tager os af alt det besværlige såsom HR, jura og administration. Det giver dig tid til at fokusere på det, der giver din virksomhed værdi. Vi kan ubesværet og hurtigt dække jeres behov for en regnskabsassistent – i både store og små opgaver: Vikariater, projekt- og fastansættelser.

 • Vi tager først og fremmest ud til din virksomhed for bedre at kunne forstå jeres behov og ønsker
 • Vi står for at overholde alle overenskomster
 • Pensionsordninger, gode vilkår og fokus på målrettet annoncering tiltrækker de bedste kandidater
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater giver dag-til-dag vikardækning
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, garanterer høj kvalitet – hver gang

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder kompetente regnskabsassistenter hurtigt og ubesværet

Det kan være svært at finde tid og ressourcer, når der skal lokaliseres og finde en ny regnskabsassistent. Det er derfor, at vi tager os af alt det besværlige og administrative, når i mangler en ny medarbejder i lønafdelingen, bogholderiet, finans og/eller regnskab. Vi står for alt, der hedder jura, HR og administration.

Som et af de eneste vikarbureauer får alle vikarer, der ansat gennem os, pension, hvilket er med til at tiltrække og fastholde de bedste kandidater til at dække jeres behov. Gode vilkår er dog ikke nok, når de bedste regnskabsassistenter skal findes. Derfor har vi fokus på at være til stede, der hvor kandidaterne befinder sig og målret annoncering, som blandt andet finder sted via:

 • Egne og andres digitale kanaler
 • Tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner
 • Annoncering på sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.)

Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, kan vi adræt og effektivt hurtigt finde den rette medarbejder fra ind- og udland. Selv når du søger en regnskabsassistent med specifikke kompetencer og kvalifikationer. Når du samarbejder med os, sparer du tid. Vores store branchekendskab, konstante tilpasning til markedet og stærke netværk giver din virksomhed en samarbejdspartner med styr på tingene og optimerede processer. Derved kan vi rådgive jer bedst, tiltrække og udvælge de bedste regnskabsassistenter til jer. Vi sidder også gerne med ved bordet, når der skal vælges ud i kandidaterne til fastansættelse eller projektansættelser.

Vores mål er, at jeres nye medarbejder kan give værdi til virksomheden allerede første dag. Vi besøger din virksomhed for at finde ud af, hvem og hvad, der kan afdække jeres behov for medarbejdere. Vi holder dertil opfølgende samtaler med dig og jeres nye regnskabsassistent – så kan vi sikre et fremtidigt godt samarbejde mellem alle parter.

Gennem hele processen er du sikret høj kvalitet qua vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Helt nøjagtigt betyder Adecco Quality Map, at vi gennemgår en række fastsatte processer, der i sidste ende sikrer kandidater og samarbejdspartnere samme høje kvalitet – hver gang. For dig betyder det blandt andet, at:

 • Vi har haft face-to-face samtaler med alle kandidater
 • Alle kandidater skal have ren straffeattest
 • Vi har indhentet referencer og tjekket op på alle kandidaters CV’er
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse

Alt dette sikrer, at vi finder - og I får - den rette regnskabsassistent. Jeres nye kollega skal ikke kun opfylde de krav, I sætter til en regnskabsassistent, men personen skal også matche virksomheden. Vi står klar til at hjælpe jer igennem hele procesesen, så i får den rette profil ansat. Tag kontakt til os, når en regnskabsassistent eller andet kontorpersonel søges.

Med Adecco som din samarbejdspartner kan du koncentrere dig om din virksomheds kernekompetencer – så kan du lade os stå for alt det besværlige. Du skal blot tage kontakt til os ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil