Spring menu over

Bygningskonstruktør søges? Så læs videre her. Adecco har mere end 30 års brancheerfaring og kender til branchens tendenser og udvikling. Hvor man tidligere havde bygningskonstruktører og byggekoordinatorer fastansat, ser man nu en klar tendens til, at flere tilbyder deres ekspertise som freelancere. Vi har derfor udviklet Try & Hire, som er er sikkert værktøj imod fejlrekrutteringer, og samtidig en attraktiv, fleksibel løsning for bygningskonstruktører og jeres virksomhed.

Med Adecco på sidelinjen får I:

  • Skræddersyede processer, som sikrer tiltrækning af de rette bygningskonstruktører, byggekoordinatorer eller lignende.
  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser – uanset om I søger bygningskonstruktører til vikariater, projektansættelser, freelanceopgaver eller fastansættelser.
  • Kandidater, som har været gennem alle fagrelevante tests, herunder brugerdygtighed i AutoCAD – eller jeres foretrukne software – personlighedstest og kognitive tests.
  • Vi står for alt det besværlige: HR, løn, overenskomst, SKAT, administration og meget mere.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde jeres næste bygningskonstruktør

Når en bygningskonstruktør søges, er der mange faktorer, som er værd at have in mente. Det er for eksempel en stor fordel at kende til branchens tendenser, så man formår at tiltrække de dygtigste og mest eftertragtede byggekonstruktører. De hænger ikke på træerne.

Adecco har mere en 30 års erfaring med rekruttering, og et stort nationalt og internationalt netværk. De eksperter, som tager sig rekrutteringer inden for bygge- og anlæg, er specialister i branchen, og ved præcis hvilke tendenser, man ser på arbejdsmarkedet. Af netop den grund, kan det være fordelagtigt at alliere sig med en rekrutteringsvirksomhed, så man sikrer sig imod dyre fejlrekrutteringer.

Markedet indenfor bygge- og anlæg har ændret sig meget de seneste år. Hvor bygningskonstruktører førhen var fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, ser man nu, at flere bygningskonstruktører hellere vil tilbyde deres ekspertise som freelance bygningskonstruktører. Af den grund har vi udviklet Try & Hire, som er en fleksibel løsning for både jer og jeres nye bygningskonstruktør eller byggekoordinator.

I et marked, hvor bygningskonstruktører og byggekoordinatorer lader til at prioritere fleksibilitet og frihed over fast arbejde, er Try & Hire et ideelt værktøj, når bygningskonstruktører søges. Med Try & Hire kan I lære jeres nye medarbejder at kende på vikarbasis. I kan afprøve kandidaten i 13 uger (481 timer) eller 26 uger (962), før det besluttes om samarbejdet skal fortsætte. Det giver den unikke fordel, at begge parter kan se hinanden an på vikarbasis, og skulle parterne efterfølgende ønske at fortsætte samarbejdet, kan det gøres permanent efter prøveperioden, eller afsluttes på god vis.

Med Try & Hire får I:

  • En rekrutteringsspecialist ud til jer, som afdækker jeres nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskulturen
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede bygningskonstruktører og byggekoordinatorer
  • Målrettede annonceringer efter kandidater – både i vores store netværk og på andre medieplatforme
  • Kandidater, som er blevet mødt ansigt-til-ansigt og som har været igennem brugerdygtighedstest i den software I bruger, personlighedstests og kognitive tests

Når vi har udvalgt de mest kompetente kandidater til stillingen, bliver I præsenteret for dem. Herefter udvælger I den rette bygningskonstruktør eller byggekoordinatorer og så starter Try & Hire processen, hvor I får lov til at se kandidaten rigtigt an. Med Try & Hire slipper I for dyre fejlansættelser og samtidig sparer I tid og besvær. Vi er med hele vejen og tager løbende samtaler med jer og jeres nye bygningskonstruktør for at sikre at samarbejdet fungerer optimalt.

Hvis I vælger en vikar-, projekt- eller Try & Hire ansættelse, så står vi samtidig for alt det besværlige. Så skal I ikke tænke på indberetninger til SKAT, løn, jura, HR, administration, mm.. I stedet kan I koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Læn dig tilbage og få Danmarks bedste rekrutteringsløsning. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – Så er vi i gang!

Vælg brugerprofil