Spring menu over

Søger du en dygtig bygningsmaler til behandling og maling af murværk, træværk eller andet på din byggeplads? Så kan vi hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring med at finde de rette profiler til construction, byggeri og anlæg. Så uanset om du har brug for en eller flere bygningsmalere lige nu og her, så kan vi med kort varsel dække dine ansættelsesbehov. Derudover sørger vi også for alt, der hedder HR, jura, løn og administration, så du kan spare tid og ressourcer og i stedet fokusere på det, du er bedst til.

Vælger du os som din samarbejdspartner får du bl.a.:

 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Vished for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
 • Akut dag-til-dag vikardækning
 • Høj kvalitet med vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde en bygningsmaler til dig – hurtigt og ubesværet

Uanset om du har brug for en eller flere byggemalere til din byggeplads eller virksomhed, så hjælper vi dig med at finde de rette kandidater til opgaven. Med vores store branchekendskab samt nationale og internationale netværk kan vi nemt og hurtigt finde de bygningsmalere, du står og mangler. Derfor kan vi gøre din ansættelsesproces langt mere effektiv, end hvis du selv skulle stå for det. Vi har med vores internationale netværk f.eks. mulighed for hurtigt at rekruttere bygningsmalere fra udlandet, såfremt det bliver nødvendigt.

Derudover tilbyder vi:

 • At stå med det fulde ansvar som arbejdsgiver
 • Arbejdstøj, sko og sikkerhedsudstyr til din nye medarbejder
 • At hjælpe med at få oprettet et dansk CPR-nummer og en bankkonto til din medarbejder, hvis vi skal bruge udenlandsk arbejdskraft til din virksomhed

Udover at vi er medlem af organisationerne Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri, så har vi også lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM). Vores kvalitetsproces betyder, at alle kandidater skal igennem den samme proces. AQM er nemlig med til at sikre en række fastlagte processer, der skal garantere kvaliteten af vores rekruttering, både for dig og for vores kandidater.

Helt konkret betyder det, at:

 • Alle vores kandidater gennemgår den samme evalueringsproces
 • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
 • Alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
 • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer

Vores kontorer er repræsenteret i alle dele af Danmark, så uanset placeringen af din virksomhed eller byggeplads, så står vi står klar til at assistere – hvad enten I er beliggende i København, Århus, Odense, Frederikshavn eller et helt femte sted.

Desuden får alle vores kunder inden for Adecco Construction tildelt en lokal kontaktperson som en del af vores samarbejde. Kontaktpersonen skal bl.a. sikre en god opstart og løbende følge op på din nye medarbejder, så det gode samarbejde altid er sikret.

Din kontaktperson sørger for at:

 • Tilbyde relevante sprogkundskaber til udenlandsk arbejdskraft (fx engelsk eller polsk)
 • Være til stede på din bygningsmalers første arbejdsdag for at sikre en god opstart
 • Være klar til at assistere dig, når du har brug for det
 • Følge op på din bygningsmaler ved at besøge arbejdspladsen hver uge.

Med os som samarbejdspartner kan du fokusere på at færdiggøre dine projekter til tiden og undgå flaskehalse, da vi giver dig mulighed for at skalere din arbejdsstyrke hurtigt og efter behov.

Søger du derfor en dygtig bygningsmaler, og har du brug for en samarbejdspartner, der kan finde de rette profiler nemt og effektivt, så er vores telefoner åbne alle ugens dage frem til midnat. Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil