Spring menu over

Formand søges? Så læs videre her. Rekruttering i det nuværende jobmarked kræver indsigt, viden, erfaring og stærke søge – og testværktøjer. Med mere end 30 års erfaring indenfor rekruttering til byggeri og anlæg, kan vi hjælpe jer hele vejen, spare jer tid og ressourcer, samt sikre jer mod dyre fejlansættelser.

Med os på sidelinjen får I:

 • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
 • Stor forståelse af branchen og dens udfordringer
 • Executive Search – vores skræddersyede proces til rekruttering af ledere både formænd, byggeledere, enterpriseledere eller lignende
 • Dybdegående tests af alle kandidater (casetests, personlighedstests og kognitive tests)

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os rekruttere jeres næste formand

Det nuværende marked kan føles som en jungle, når en ny formand søges. Hvor det tidligere har været ’virksomhedernes marked’, er det nu blevet ’ansøgers marked’. Det betyder i al sin enkelhed, at der er flere ledige stillinger end der er ansøgere, og dermed er der blevet stor rift om ledere, som udmærker sig med stærke kvalifikationer og erfaring.

 

Af den grund, er man nødt til at gå anderledes til værks, når en formand søges. Det er ikke længere nok at læne sig tilbage og vente på at jobansøgningerne kommer til væltende ind. I stedet er man nødt til at rekruttere taktisk og nå kandidaterne der, hvor de befinder sig – og dem kender vi.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor rekruttering og specialister med forståelse for de udfordringer, som man kan komme ud for, når man har med byggeri og anlæg at gøre. Executive Search er en skræddersyet, gennemtestet proces, som når ud til de bedste kandidater gennem målrettede annonceringer og headhunting.

Med Executive Search sørger vi for:

 • Afdækning af jeres behov og kultur
 • Afdækning af job – og personprofil
 • Målrettede annonceringer på vores egne – og andres digitale- og sociale kanaler
 • Screening af kandidater på markedet – både i vores løbende opdaterede Talent Pools og på det nationale – og internationale kandidatmarked.
 • Indkaldelse og afholdelse af interviews
 • Personligheds- og kompetenceanalyse
 • Indhentning af referencer fra tidligere arbejdsgivere

Vi ved, at når en formand søges, er personligheden mindst lige så vigtige, som de rette kompetencer. En formand har med alle mulige mennesker at gøre og skal både være struktureret i sin egen arbejdsgang, kunne motivere sine medarbejdere og sørge for godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Det er ikke mange projekter, som bliver udført til perfektion, hvis formanden ikke er vellidt og respekteret blandt sine medarbejdere.

Med denne viden i bagagen, er vores største ambition at rekruttere en formand, som besidder alle personlige – og kompetencemæssige kvalifikationer. Executive Search er vores garanti for, at vi finder det rigtige match – på alle parametre – i første forsøg, når en formand søges.

Lad os hjælpe dig med at rekruttere din næste formand. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – så kan vi komme i gang med det samme!

Vælg brugerprofil