Spring menu over

Har du brug for at finde en erfaren kranfører med truckcertifikat til din byggeplads eller lager? Som specialister inden for byggeri og anlæg, industri og produktion kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige person til jobbet. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og servicerer hele landet, så du er velkommen til at kontakte os, uanset hvor du bor. Så kan vi finde din nye kranfører eller tårnkranfører.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som rekrutteringsbureau:

  • Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri
  • Du får ansat din kranfører fra specialister med stort branchekendskab
  • Vi sørger for sko, hjelm, arbejdstøj og andet sikkerhedsudstyr
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din garanti for samme høje kvalitet hver gang

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os stå for alt det besværlige, når du søger kranfører

Det kan være svært at finde erfarne kranførere til projekt- og fastansættelser. Adecco har internationalt med at rekruttere kranførere og tårnkranførere til virksomheder over hele verden. Du kan derfor betragte os som en genvej til dygtige og erfarne kranførere med de påkrævede kompetencer. Derudover sparer vi dig for en masse besvær, fordi vi står for alt, der hedder jura, HR, administration og løn.

Når du bruger Adecco som din HR-partner, sørger vi for at sende en konsulent ud til jeres virksomhed for at forstå jeres behov fuldt ud. Jeres nye kranfører skal have de rigtige faglige kompetencer, men det er ligeledes vigtigt, at kandidaten passer ind i jeres virksomhed.

Når vi har fået et godt indblik i, hvilken profil I søger, finder vi den rette person i vores pulje af prækvalificerede kandidater eller gennem en af vores mange annonceringskanaler.

Med os som partner får du tilmed følgende fordele:

  • Vi står med det fulde ansvar som arbejdsgiver
  • Vores jurister sørger for, at alle lovgivninger og overenskomster overholdes
  • Vi tjekker uddannelsespapirer, CV og referencer
  • Vi står for registrering og rapportering til SKAT

Vi er til stede i alle landsdele, så uanset om der søges kranførere i Aalborg, Herning, Odense, Aabenraa eller Sønderborg, så står kan du regne med, at vi står klar til at løse jeres opgave.

Det er ligeledes værd at nævne, at alle kunder hos Adecco Construction får tildelt en lokal kontaktperson, som møder op på din nye medarbejders første dag for at sikre en god opstart. Jeres kontaktperson fra Adecco sørger desuden for at besøge jeres byggesite eller lagerhal hver uge for løbende at sikre, at samarbejdet fungerer, som det skal. Din kontaktperson er altid kun et telefonopkald væk, skulle du få brug for det.

Vi har tilmed lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, hvilket er din garanti for, at vores processer lever op til en høj standard. Det betyder eksempelvis, at du er sikker på, at vi har mødt alle vores kandidater ansigt-til-ansigt, at vi har tjekket kandidaternes referencer, og at vores internationale kandidater har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Kontakt os i dag, og så finder vi en kompetent kranfører til dig. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil