Spring menu over

Har du svært ved at finde ingeniører, tekniske tegnere/designere m.fl. med de rigtige kompetencer? Med kvalificerede kandidater fra ind- og udland finder vi hurtigt den rette til dig!

  • DK’s største netværk af prækvalificerede kandidater
  • ISO 9001 certificering garanterer høj kvalitet
  • Jobkonsulenter med brancheerfaring

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Internationalt netværk af specialister

Mangler du de helt rigtige kompetencer til for eksempel udvikling, forskning eller projektledelse? Vores internationale netværk af ingeniører, teknisk tegner, teknisk designer og stærke branchekendskab finder vi kvalificerede medarbejdere uanset hvilket kompetenceniveau du står og mangler. Så kan du fokusere på det, du er god til og som styrker din forretning, og lade os om alt det besværlige.

Vi hjælper dig med at finde de mest kompetente ledige personer fra hele ingeniørfaget, hvad enten du søger vikarer på kort sigt eller det er projektledere, deltids- eller fastansatte, der søges. Fordi vi kender de udfordringer der kan opstå og det behov der er i branchen, er vi i stand til at guide og vejlede dig igennem processen – og er ved din side hele vejen!

I dag kræver det en anden form for jobannoncering sammenlignet med tidligere, hvis man skal tiltrække de helt rigtige specialister til udviklings- og projektopgaver inden for eksempelvis energi- og byggesektoren, vindmølleindustrien og off-shore opgaver. For at tiltrække profiler som ingeniører, tekniske tegnere og designere samt tekniske specialister, må man tale til dem der, hvor de er. Vi arbejder strategisk og målrettet med vores tiltrækning af de rigtige kandidater – via tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner, sociale medier, online bannerreklamer, egne og andres digitale medier, m.m.

Adecco er verdens største HR-partner. Det betyder at du får en samarbejdspartner med et stort globalt og nationalt netværk af prækvalificerede kandidater, som giver dig en fleksibel løsning, der kan tilpasses dine behov og din virksomhed – hurtigt og effektivt på alle kompetenceniveauer, kan vi finde kandidater der matcher din virksomhed.

Derudover er vi ISO 9001 certificeret, som et af få vikarbureauer i Danmark. ISO certificeringen betyder, at vi gennemgår processer i vores ansættelsesproces af vikarer, såvel som fastansættelser. Processerne sikrer en høj kvalitet for vores samarbejdspartnere ved at tiltrække og udvælge kandidater, så vi altid kan tilbyde fagligt kompetente medarbejdere til fast eller midlertidig ansættelse, som matcher din virksomheds behov. Kvaliteten sikres ved, at:

  • Vi indhenter og tjekker referencer
  • Vi møder alle kandidater face-to-face
  • Kandidater skal have arbejds- og opholdstilladelse
  • Alle kandidater har ren straffeattest

Vi bruger avancerede søge-teknikker til at finde den rette medarbejder til din virksomhed. Vores konsulenter har erfaring og indsigt i branchen, så du bliver altid mødt af kompetente medarbejdere, som forstår til de udfordringer, der kan opstå i de forskellige områder af en bred branche.

Med os som samarbejdspartner kan du koncentrere dig om din virksomheds kerneopgaver. Så står vi for at sætte dig i kontakt med de specialister, der passer dine behov bedst – hurtigt, præcist og effektivt! Vi er klar til at løse dine personalemangler. Alt du skal gøre at udfylde formularen.

 

Vælg brugerprofil