Spring menu over

Det kan være svært at finde kompetente tekniske tegnere i en branche med mangel på arbejdskraft. Vi kan hjælpe med at rekruttere fra både ind- og udland, næste gang en teknisk tegner søges. Vi sørger for, at alle krav og overenskomster er opfyldt, så du kan holde fokus på det du er bedst til. Bygge og anlæg er et af vores specialer – vi hjælper dig igennem alt det administrative besvær

Fire gode grunde, til at vælge Adecco:

  • Vi står for at kandidaterne har dansk CPR-nummer og bankkonto
  • Vi sørger for registreringer og rapportering til SKAT
  • Vi er medlem af Dansk Byggeri
  • Og vi tjekker altid op på referencer og CV

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde den tekniske tegner du søger – så kan du fokusere på dine kernekompetencer

I en branche, hvor der er mangel på arbejdskraft, har vi specialiseret os i at finde den tekniske designer, eller anden medarbejder inden for bygge og anlæg, som du står og mangler. Med Danmarks største pulje af prækvalificere kandidater kan vi hurtigt og effektivt opfylde dine behov for mandskab.

Vores stærke branchekendskab og landsdækkende service giver os et forspring på søgningen og tiltrækningen af engagerede og kompetente tekniske designere. Vi har desuden et stort internationalt netværk på tværs af 60 lande, hvori vi kan udbrede vores søgning på din næste medarbejder. Vores rekrutteringseksperter er med dig hele vejen – både før, under og efter ansættelsen. Vi kommer ud til dig for at afdække opgaven og finde ud af, hvordan vi bedst kan opfylde alle de ønsker du måtte have omkring din næste tekniske tegner.

For at kunne tiltrække de bedste kandidater er det vigtigt at være til stede, der hvor kandidaterne er. Vi fokuserer vores tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner, sociale medier, egne og andres digitale kanaler.

Derudover tror vi på, at de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de bliver behandlet godt. Derfor sørger vi for at overholde alle overenskomster, og som et af de eneste vikarbureauer i Danmark udbetaler vi pension til vores vikarer.

Hvis den tekniske tegner findes gennem vores internationale netværk af kompetente kandidater, sørger vi for, at alle krav og reglementer er opfyldt:

  • Vi tjekker uddannelsespapirer, referencer og CV
  • Assisterer i at oprette dansk CPR-nummer og bankkonto
  • Vi hjælper din tekniske tegner med at finde et sted at bo
  • Al rapportering og registrering hos SKAT
  • Dertil giver en tæt opfølgning fra vores konsulenter en god opstart og et fortsat bæredygtigt samarbejde
  • Det er os som arbejdsgiver, der står med det fulde ansvar

Som kunde i Adecco får du tildelt en lokal kontaktperson, som står til rådighed for dig, når du har brug for det. Vi er rigt repræsenteret i alle landsdele, om du befinder dig i Hillerød, Esbjerg, Aalborg, København, Sønderborg, eller et helt sjette sted, så kan vi hjælpe dig, næste gang en teknisk tegner søges.

Med Adecco på sidelinjen undgår du flaskehalse i rekrutteringen, og du kan fokusere på at dine nuværende og fremtidige projekter.

Du slipper for alt besværet – vi står klar til at finde din næste tekniske tegner. Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil