Spring menu over

Økonomichef søges? Så kan vi hjælpe jer. Adecco tilbyder Executive Search, som er et specialiseret, systematisk forløb, der er med til at sikre, at I ansætter den rette økonomichef til jeres ledige stilling. Takket være vores mangeårige erfaring på markedet, kan vi gennem vores store netværk tiltrække de dygtigste økonomichefer. Gennem hele processen fokuserer vi på kvalitet, omhyggelighed og struktur. Det sikrer jer mod dyre fejlrekrutteringer og sparer jer for tid og ressourcer, når en økonomichef søges.

Med Adecco som samarbejdspartner får I:

  • Professionel rekruttering af en økonomichef herunder regnskabschef, Finance Manager, CFO, økonomi – og administrationschef
  • En samarbejdspartner med mere end 30 års erfaring og et netværk af både national og international karakter
  • Optimeret headhunting med et specialiseret og systematisk forløb
  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os stå for processen, når en økonomichef søges

En økonomichef er af essentiel betydning for en virksomhed og derfor er det vigtig at finde den helt rigtige – i første omgang. Man kan komme i alvorlige økonomiske problemer, hvis ikke økonomichefen besidder præcis de kompetencer, som stillingen kræver. Her kan vi hjælpe.

Vi befinder os i øjeblikket på et marked, som vi kalder ’ansøgers marked’. Det betyder i al sin enkelhed, at der er flere ledige stillinger, end der er ansøgere. Og det bliver bestemt ikke lettere, når man forsøger at rekruttere medarbejdere til højtstående lederstillinger. Fejlrekrutteringer er dyre uanset stillingsbetegnelsen, men på nøgleprofiler og ledere kan en fejlrekruttering have fatale konsekvenser for virksomheden.

Executive Search er måden vi garderer jer mod dyre fejlrekrutteringer. Det er en rekrutteringsproces med speciale i at rekruttere til forskellige lederroller. Gennem årene har vi opbygget et kæmpe netværk af national – og international karakter.

Når der søges økonomichefer eller medarbejdere i lignende stillinger, er personlige relationer og netværk ofte af stor betydning. Lige så vigtigt er det at have et specialiseret kendskab til den faggruppe og branche, man forsøger at rekruttere indenfor. Alle vores Executive Search rekrutteringseksperter har dybdegående kendskab til den branche de rekrutterer til, hvilket giver jer fordel på et allerede trængt marked.

Således ser Executive Search forløbet ud:

  • Gennem dialog med jer, sætter vi os ind i jeres aktuelle situation, specifikke behov og virksomhedskulturen. Denne forståelse giver os kravprofilen af den ønskede kandidat. Og vi kan skabe et match på alle parametre.
  • Screening af kandidater på markedet – både i vores løbende opdaterede talent pools og på det nationale – og internationale marked.
  • Vi laver målrettede annonceringer på vores egne – og andres digitale og sociale kanaler.

Hertil gennemgår alle vores kandidater i Executive Search en række tests således, at de kandidater I bliver præsenteret for, har alle efterspurgte kompetencer. Vores rekrutteringseksperter interviewer, møder og tester kandidaterne, hvilket afdækker kandidaternes ledelseskraft, kompetencer og personlighed.

Kandidaterne gennemgår følgende tests:

  • Personlighedstest
  • Kognitive test
  • Case test

Personlighedstesten er baseret på certificerede, veldokumenterede testmetoder, som fokuserer på ressourcer, motivationsfaktorer og personlige værdier.

Den kognitive test udfordrer evnen til at se sammenhænge. Efterhånden er det et stadigt større krav, at ledere besidder evnen til at løse problemer, træffe hurtige beslutninger og har blik for at finde logiske sammenhænge.

Og til sidst er case testen en sikring for, at kandidaterne har de færdigheder, I efterspørger.

Når vi har fundet de kandidater, som opfylder jeres efterspurgte kriterier, præsenteres I for dem. Herefter er det op til jer, om I vil stå for resten af processen, eller fortsat ønsker at have os med på sidelinjen.

Vores fornemmeste opgave er at rekruttere en økonomichef, der kan tilføje værdi til jeres virksomhed fra første dag. Vi hjælper både før, under og efter, jeres nye økonomichef er fundet. Den efterfølgende proces er med til at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt for jer begge.

At have Adecco som samarbejdspartner sparer dig tid og ressourcer. Vi garanterer, at vi kan finde præcis den økonomichef, der søges og vi stopper ikke før vi er i mål, og alle parter er glade og tilfredse. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi ser frem til at høre fra dig!

Vælg brugerprofil